Ουκρανία: Σάλος με βίντεο που δείχνει δύο αδελφές να κάνουν Twerk σε νεκροταφείο – Κινδυνεύουν με φυλάκιση

Σάλος έχει προκληθεί στην Ουκρανία με δύο αδερφές οι οποίες βιντεοσκοπήθηκαν να χορεύουν και να κάνουν twerk σε νεκροταφείο πεσόντων στρατιωτών, ενώ και ο πατέρας τους έπεσε στη μάχη κατά των Ρώσων.

Όλα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, σε νεκροταφείο πεσόντων στρατιωτών στο Κίεβο όπου βρίσκεται ο τάφος του πατέρα τους, που σκοτώθηκε στο ανατολικό Ντονέτσκ σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα δύο κορίτσια που ήταν προκλητικά ντυμένα, έκαναν κάποιες προκλητικές κινήσεις με φόντο… τους τάφους, με αποκορύφωμα την μία από τις δύο να κάνει twerking προκαλώντας μια θύελλα οργής από σχολιαστές.

Μία ώρα μετά, είχαν εντοπιστεί από την τοπική αστυνομία, και οι φωτογραφίες της σύλληψής τους που κυκλοφόρησαν τις δείχνουν να φορούν τα ίδια ακριβώς ρούχα με την επίσκεψή τους στο νεκροταφείο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι κοπέλες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί, θα διωχθούν για βεβήλωση τάφου και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η πράξη των δύο γυναικών, οι αδελφές ζήτησαν συγγνώμη με ανάρτησή τους στα social media, λέγοντας ότι δεν είχαν την πρόθεση να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών ηρώων.

Παραδεχόμενες ότι ήταν λάθος να τραβήξουν το βίντεο, εξήγησαν ότι εκείνη τη στιγμή δεν τους φάνηκε κακό, επειδή ο πατέρας τους θα έβρισκε αστεία τη συμπεριφορά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ