Apple TV – Shrinking: Η καλύτερη σειρά για την ψυχοθεραπεία από τους δημιουργούς του Ted Lasso

Με το δύσκολο θέμα του πένθους καταπιάνεται η τηλεοπτική σειρά «Shrinking», στα ελληνικά «Η θεραπεία ξέφυγε», της Apple TV, που έχει ενθουσιάσει τους τηλεθεατές.

Netflix εναντίον Amazon: Για ποια ταινία «μονομαχούν» – Δίνουν εκατομμύρια για τα δικαιώματα

Στην ιστοσελίδα rottentomatoes.com οι χρήστες την έχουν βαθμολογήσει με 91% και σχολιάζουν πόσο τους άγγιξαν οι χαρακτήρες της σειράς. «Πολύ ενδιαφέρον χιούμορ σε αυτό» γράφει ένας από τους χρήστες.

Οι δημιουργοί της σειράς είναι γνωστοί για την βραβευμένη σειρά Ted Lasso, που έκανε παγκοσμίως τους τηλεθεατές να κλάψουν και να γελάσουν με τις περιπέτειες ενός Αμερικανού προπονητή στο βρετανικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα το Shrinking έχει δημιουργήσει ο Μπιλ Λόρενς και ο Μπρετ Γκόλντστάιν με την συνεργασία του Τζέισον Σίγκελ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά.

«The Killer»: Το πρώτο τρέιλερ για το θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ στο Netflix – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Τζίμι Λάιρντ, ένας ψυχοθεραπευτής που εργάζεται σε Κέντρο Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας. Η ζωή του αρχίζει να καταρρέει μετά τον θάνατο της συζύγου του καθώς δυσκολεύεται να επεξεργαστεί το πένθος του αν και ψυχοθεραπευτής. Στην πορεία αρχίζει να παραβιάζει τον κώδικα των ψυχολόγων και αρχίζει να λέει στους ασθενείς του τι πραγματικά πιστεύει για την ζωή και τα προβλήματα τους. Έτσι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι με αλλαγές τόσο για τους ασθενείς όσο και για τον ίδιο.

Στο πλευρό του Τζέισον Σίγκελ εμφανίζεται και ο βετεράνος ηθοποιός, Χάρισον Φορντ στον ρόλο ενός ψυχοθεραπευτή που πάσχει από πάρκινσον.

Netflix: Ποια είναι η νέα σειρά που έκανε τους τηλεθεατές να παραληρούν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ