Netflix εναντίον Amazon: Για ποια ταινία «μονομαχούν» – Δίνουν εκατομμύρια για τα δικαιώματα

Σε έναν «πόλεμο» προσφορών φέρονται να επιδίδονται το τελευταίο διάστημα η Amazon και το Netflix για να αγοράσουν τα δικαιώματα της αστυνομικής ταινίας Crime 101.

«The Killer»: Το πρώτο τρέιλερ για το θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ στο Netflix – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν εκατομμύρια στους παραγωγούς για να καταφέρουν να γυρίζουν την ταινία, η οποία στηρίζεται σε βιβλίο του συγγραφέα των μπεστ σέλερ, Ντον Γουίνσλοου. Πηγές ανέφεραν ότι η συμφωνία δεν έχει κλείσει αλλά η Amazon φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα.

Η συμφωνία, που δεν αποκλείεται να φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, αφορά ένα πακέτο: τα δικαιώματα για το βιβλίο, τους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη. Ήδη ο Κρις Χέμσγουορθ και ο Πέδρο Πασκάλ αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία. Αυτό κάνει τόσο το Netflix όσο και την Amazon να θέλουν διακαώς την συμφωνία, αφού οι δύο ηθοποιοί είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις πλατφόρμες τους.

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο – Όλες οι νέες κυκλοφορίες

Η ιστορία της ταινίας αφορά μία σειρά ληστειών σε επώνυμα κοσμηματοπωλεία. Για χρόνια οι ληστείες μένουν άλυτες και οι αρχές θεωρούν ότι πίσω από τα χτυπήματα κρύβονται τα καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας. Ωστόσο ο αστυνομικός Λου Λουμπέσνικ ψάχνει τα στοιχεία και οδηγείται στο συμπέρασμα ότι οι ληστείες έχουν έναν και μόνο δράστη. Αυτός ο ληστής ζει την ζωή του με βάση έναν κώδικα κανόνων που ονομάζεται «Crime 101». Στην προσπάθεια του να τον συλλάβει ο Λουμπέσνικ σπάει όλους τους κανόνες του Crime 101.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ