Όταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι “πολιορκούσε” τη Ραφαέλα Καρά

Για το έντονο φλερτ που είχε δεχτεί από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε μιλήσει η Ραφαέλα Καρά, που πέθανε χθες Δευτέρα 5 Ιουλίου έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια. Η θρυλική Ιταλίδα καλλιτέχνις είχε πει ότι ο πρώην μεγιστάνας των ΜΜΕ την ήθελε διακαώς στα τηλεοπτικά του προγράμματα.

Όπως είχε αποκαλύψει, “το 1982 έκανα το “Pronto, Raffaella” και ο Μπερλουσκόνι μου πρότεινε να κάνω το ίδιο πρόγραμμα στο Canale 5. Του απάντησα, σε τρία χρόνια θα είμαι έτοιμη. Γύρισα στο σπίτι και είδα ένα φορτηγό γεμάτο αζαλέες. Μαζί υπήρχε κι ένα σημείωμα: ‘Ελπίζω να μην με ξεχάσεις μέχρι την επόμενη συνάντησή μας'”. Έτσι είχε περιγράψει η Ραφαέλα Καρά τη συνάντησή της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος την ήθελε με κάθε κόστος, όπως είχε τονίσει, ως το πρόσωπο στους τηλεοπτικούς του σταθμούς. Το όνειρο του Μπερλουσκόνι έγινε πέντε χρόνια μετά, όταν η Καρά υπέγραψε με τη Fininvest (τώρα Mediaset).

Η πρώτη της εμφάνιση στο Canale 5 ήταν στις 27 Δεκεμβρίου 1987 σε ένα ειδικό σόου με τον τίτλο “Benvenuta Raffaella” στο οποίο μεταδόθηκαν σκηνές από τα παρασκήνια και τις πρόβες όπως και συνεντεύξεις με την ίδια την Καρά και τον σκηνοθέτη και χορογράφο -και επί χρόνια σύντροφό της- Σέρτζιο Τζαπίνο. Το σόου της έκανε πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου ενώ ήρθε την άνοιξη του 1989 το δεύτερο πρόγραμμα της Καρά για το Canale 5. Ωστόσο, και τα δύο σόου δεν είχαν την απήχηση που αναμενόταν. Αρχές του Ιανουαρίου 1990 η Ραφαέλα επέστρεψε στη Rai.

Exit mobile version