Ο πρίγκιπας Χάρι “έσπασε” τη σιωπή του – Το σχόλιο για την Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι “έσπασε” τη σιωπή του. Ορκίστηκε να συνεχίσει το «ημιτελές» έργο της πριγκίπισσας Νταϊάνα για τον ιό HIV σε μια συνομιλία μέσω βίντεο από την έπαυλη του στο Λος Άντζελες με τον Ουαλό σταρ του ράγκμπι Γκάρεθ Τόμας, αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στην Καμίλα και τις εξελίξεις.

Ο Δούκας του Σάσεξ προέτρεψε τους Βρετανούς «να κάνουν τεστ» για την ασθένεια κατά τη διάρκεια της 30λεπτης συνομιλίας με τον πρώην “καπετάνιο” της Ουαλίας, με τον οποίο είναι φίλοι, για να τιμήσουν την Εθνική Εβδομάδα Τεστ HIV.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε τον εαυτό του ως «ένα κανονικό τύπο» που θέλει απλώς να «διορθώσει τα πράγματα» και είπε ότι νιώθει «υποχρέωση» να προσπαθήσει να συνεχίσει την προσπάθεια της εκλιπούσας μητέρας του να αφαιρέσει το στίγμα γύρω από τον ιό. Ο Τόμας αποκάλυψε ότι ήταν θετικός στον ιό HIV το 2020.

Ο Χάρι είπε για την Νταϊάνα: “Δεν θα μπορούσα ποτέ να γεμίσω τα παπούτσια της, ειδικά σε αυτόν τον συγκεκριμένο χώρο”

Τα σχόλια του Δούκα έρχονται μετά την ανακοίνωση ότι η Καμίλα θα στεφθεί Βασίλισσα όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, με τη Βασίλισσα να διασφαλίζει το μελλοντικό καθεστώς της Δούκισσας σε μια πλατινένια ιωβηλαία δήλωση.

Στη βιντεοκλήση, ο πρίγκιπας Χάρι και ο Τόμας χαιρέτισαν ο ένας τον άλλον με τη φράση «Γεια σου μπουμπούκι. Πώς τα πάτε;», με τον δούκα να αστειεύεται αργότερα ότι ο πρώην αθλητής είναι «πολύ μεγαλύτερος στην ηλικία».

Ο Τόμας γέλασε και απάντησε λυγίζοντας έναν από τους δικέφαλους μυς του με τατουάζ και λέγοντας στον Χάρι: «Έχω μεγαλύτερα όπλα από σένα, μπουμπούκι», προτρέποντας τον Χάρι να γελάσει και να τον μιμηθεί λέγοντας, «Ω, ναι… μεγαλύτερα όπλα».

Ερωτηθείς τι τον έκανε τόσο παθιασμένο με την υπεράσπιση του HIV, ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Μόλις συναντήσεις ανθρώπους και δεις τα δεινά σε όλο τον κόσμο, σίγουρα δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου σε αυτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ