Μήνυση στην Μέγκαν Μαρκλ από την αδελφή της – “Αυτά είναι τα ψέματα που είπε”

Οι λέξεις οικογενειακό δράμα έχουν γίνει συνώνυμο της… Μέγκαν Μαρκλ. Αυτή τη φορά, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι μηνύεται για συκοφαντική δυσφήμιση από την ετεροθαλή αδελφή της για την εκρηκτική συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Η 57χρονη Σαμάνθα ισχυρίζεται στα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six ότι η 40χρονη αδελφή της έκανε «ψευδείς και κακόβουλες δηλώσεις» κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης.

Κατηγορεί την πρώην σταρ της σειράς «Suits» ότι ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είναι «μοναχοπαίδι» και υποστηρίζει ότι η Μέγκαν Μαρκλ είπε ψέματα για το χρονικό πλαίσιο της τελευταίας φοράς που είδαν η μία την άλλη.

«Το συκοφαντικό είναι ότι η Ενάγουσα δεν είχε καμία σχέση με την αδελφή της Μέγκαν, ήταν εικονικά άγνωστοι και ότι η Ενάγουσα δημιούργησε μια προσοδοφόρα καριέρα πουλώντας ψεύτικες ιστορίες σε ταμπλόιντ και τηλεοπτικά προγράμματα, όταν δεν γνωρίζει τίποτα για την παιδική ηλικία της αδελφής της», αναφέρεται στην κατάθεση.

Η Σαμάνθα συνεχίζει να κατηγορεί τη Μέγκαν ότι έπληξε τον πατέρα τους, Τόμας Μαρκλ, σε μια προσπάθεια να πουλήσει στον κόσμο μια ψεύτικη αφήγηση για τη ζωή της.

«Η Μέγκαν ισχυρίστηκε ψευδώς ότι: (α) ουσιαστικά μεγάλωσε μέσα σε “εικονική” φτώχεια. (β) αναγκάστηκε από την ηλικία των 13 να δουλέψει σε μια σειρά από χαμηλά αμειβόμενες δουλειές για να «τα βγάλει πέρα»», αναφέρεται στην καταγγελία, κατηγορώντας περαιτέρω την Μέγκαν Μαρκλ ότι παραπλάνησε το κοινό σχετικά με την απουσία του πατέρα της από τον γάμο της το 2018.

Η Σαμάνθα Μαρκλ ζητεί 75.000 δολάρια για αποζημίωση και για το κόστος των δικαστικών και δικηγορικών αμοιβών.

Ο εκπρόσωπος της Μέγκαν Μαρκλ δεν απάντησε αμέσως το αίτημα της Page Six για σχόλιο, αλλά ο δικηγόρος της, Michael Kump, είπε σε μια δήλωση στο TMZ: «Αυτή η αβάσιμη και παράλογη αγωγή είναι απλώς μια συνέχεια μιας ενοχλητικής συμπεριφοράς. Θα του δώσουμε την ελάχιστη απαραίτητη προσοχή, που είναι το μόνο που του αξίζει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ