Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Βραβεύτηκαν στα NAACP Image Awards – Το μήνυμα για την Ουκρανία

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απέτισαν φόρο τιμής στον λαό της Ουκρανίας τη στιγμή που παρέλαβαν το Βραβείο του Προέδρου στα NAACP Image Awards.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκαν στη σκηνή του Αμφιθεάτρου της Pasadena Civic στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου και τιμήθηκαν για την αναγνώριση του ιδιαίτερου επιτεύγματος και της διακεκριμένης δημόσιας υπηρεσίας. Το ζευγάρι δέχτηκε το βραβείο για τη βοήθεια που παρείχε σε καταφύγιο για γυναίκες στο Τέξας, την προώθηση της ισότητας στον εμβολιασμό και στη δημιουργία κοινοτικών κέντρων πρόνοιας. Ο πρίγκιπας Χάρι στην ομιλία του αναφέρθηκε στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

“Θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε τον λαό της Ουκρανίας, ο οποίος χρειάζεται επειγόντως τη συνεχή υποστήριξή μας ως παγκόσμια κοινότητα», είπε ο Χάρι που πρόσθεσε ότι είναι ευγνώμων για τη βράβευσή του και πως αυτός και η σύζυγός του ήταν προορισμένοι να είναι μαζί για να βοηθήσουν άλλους παρά τις υποτιθέμενες διαφορές τους.

“Θα ήθελα να πω ότι προέρχομαι από ένα εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από την εκπληκτική σύζυγό μου και όμως οι ζωές μας μάς έφεραν κοντά για έναν λόγο. Μοιραζόμαστε μια δέσμευση για μια ζωή υπηρεσίας, μια ευθύνη για την καταπολέμηση της αδικίας και την πεποίθηση ότι αυτά που παραβλέπονται πιο συχνά είναι τα πιο σημαντικά για να τα ακούσουμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ