Πρίγκιπας Χάρι: Η πριγκίπισσα Ευγενία το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που τον επισκέπτεται στις ΗΠΑ μετά το Megxit

Στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι στέκεται πιστός σύμμαχος η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία έγινε και το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που επισκέφθηκε τον ξάδελφό της στις ΗΠΑ μετά το Megxit.

Τα δύο ξαδέλφια βρέθηκαν στο Super Bowl όπου τους εντόπισε η κάμερα να κάθονται δίπλα δίπλα και να παρακολουθούν τον αγώνα. Αρχικά χρήστες του Twitter μπέρδεψαν την Ευγενία για τη σύζυγο του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι εκείνη έλειπε και στο πλευρό του ήταν η ξαδέλφη.

Αυτή η επίδειξη στήριξης και ενότητας για τα ξαδέλφια έρχεται ενώ στη Βρετανία αυξάνονται οι ανησυχίες για το βιβλίο που γράφει ο πρίγκιπας Χάρι, το οποίο, όπως υποστηρίζουν φίλοι του θα ταρακουνήσει συθέμελα τη μοναρχία.

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Ευγενία έχει στενή σχέση με τη Μέγκαν καθώς οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν ακόμα η Μέγκαν γνωρίσει τον Χάρι μέσω της κοινής τους φίλης Μίσα Νόνου.

Μετά το Megxit, η πριγκίπισσα Ευγενία μένει στο Φρόγκμορ Κότατζ που είχε ανακαινίσει ο Χάρι για να μείνει με τη Μέγκαν και τον γιο τους, ενώ ο Χάρι έμεινε με την ξαδέλφη του τις δύο φορές που επισκέφθηκε τη Μεγάλη Βρετανία. Να σημειωθεί ότι η Ευγενία ήταν πίσω από τη σχέση του ξαδέλφου της με την Κρεσίντα Μπόνας, όπως λένε πηγές στη MailOnline, που υποστηρίζουν ότι οι δυο τους έχουν στενή σχέση από τότε που ήταν παιδιά και η Ευγενία αρνείται να τον εγκαταλείψει. “Δεν παίρνει το μέρος κανενός. Είναι πολύ αφοσιωμένη” πρόσθεσαν οι πηγές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ