Μελίντα Γκέιτς: Από το 2019 είχε επαφές με δικηγόρους για το διαζύγιο – Οι σχέσεις του Μπιλ με τον Επστάιν

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα ανακοίνωσαν ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να πάρουν διαζύγιο έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Όπως αποκαλύπτεται η Μελίντα ήταν σε επαφές με δικηγόρους από τον Οκτώβριο του 2019. Είναι περίπου την ίδια περίοδο που άρχισε να σχολιάζεται η φιλία του δισεκατομμυριούχου με τον Τζέφρι Επστάιν. Η Μελίντα είχε πει το 2019 ότι ο γάμος της «έσπασε ανεπανόρθωτα» και από τότε συνεργάζεται με δικηγόρους για να προετοιμαστεί για το διαζύγιο σύμφωνα με την The Wall Street Journal.

Οι Γκέιτς ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους την περασμένη Δευτέρα με δύο δημοσιεύσεις στο Twitter.

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε πετάξει με τον Επστάιν στο ιδιωτικό του τζετ, από το Νιου Τζέρσεϋ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, ήδη από το 2013. Τέσσερα χρόνια πριν ο Επστάιν βρέθηκε στη φυλακή για αποπλάνηση ανηλίκων.

Η Μελίντα ανησυχούσε για τη σχέση του συζύγου της με τον παιδόφιλο από το 2013, ανέφερε η εφημερίδα. Οι ανησυχίες της προφανώς ξεκίνησαν αρκετά χρόνια αργότερα. Μιλούσε με τον διάσημο δικηγόρο διαζυγίων στη Νέα Υόρκη, Robert Stephan Cohen, ήδη από τον Οκτώβριο του 2019. Τον ίδιο μήνα, οι New York Times ανέφεραν ότι ο Μπιλ είχε συναντηθεί με τον Επστάιν αρκετές φορές και κάποτε έμεινε μέχρι αργά στην έπαυλή του στη Νέα Υόρκη. Η DailyMail.com εκείνη την εποχή ανέφερε επίσης την κοινή πτήση, δημοσιεύοντας και τα αρχεία πτήσεων. Εκπρόσωπος του Γκέιτς σχολίασε τότε ότι οι συναντήσεις επικεντρώθηκαν στη φιλανθρωπία.

Ο δικηγόρος Cohen έχει εκπροσωπήσει στα διαζύγιά τους τους Michael Bloomberg, Henry Kravis και Ivana Trump.

Ο Μπιλ και η Μελίντα είχαν γνωρίσει τον Επστάιν το 2013 και τότε η Μελίντα είχε πει ότι τον έβρισκε τρομακτικό και ότι πίστευε ότι δεν πρέπει να συσχετιστούν μαζί του.

Παρά τις ανησυχίες της όμως ο σύζυγός της συνέχισε τις επαφές μαζί του. Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Μπιλ Γκέιτς είχε δηλώσει στην Wall Street Journal: “Τον γνωρίζω. Δεν έχω κάποια επαγγελματική ή φιλική σχέση μαζί του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ