Μέγκαν Μαρκλ: Πρόθυμος ο πατέρας της να καταθέσει εναντίον της

Συνεχίζεται το οικογενειακό δράμα για τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς ο πατέρας της ετοιμάζει νέο χτύπημα κατά της Δούκισσας του Σάσεξ.

Ο 77χρονος Τόμας Μαρκλ δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει εναντίον της Μέγκαν στην αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση που έχει καταθέσει η πρωτότοκη κόρη του Σαμάνθα. Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έκανε αυτή τη δήλωση καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο βίντεο στο δικό του κανάλι στο Youtube μαζί με τον φίλο του Καρλ Λάρσεν.

Σύμφωνα με τη Sunday Mirror, το κανάλι λέγεται ότι θα είναι μια εβδομαδιαία ανασκόπηση των τρέχοντων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι.
Το πρώτο επεισόδιο, που αναμένεται να προβληθεί αύριο Δευτέρα, δείχνει τον Τόμας Μαρκλ να συζητά την επικείμενη αγωγή αλλά και να δηλώνει ποιο μέρος παίρνει στη δικαστική διαμάχη.

“Στηρίζω τη μεγαλύτερη κόρη μου, Σαμάνθα. Σ’ αυτήν την περίπτωση, θα έπρεπε να νικήσει… θα εμφανιζόμουν να καταθέσω αν επρόκειτο να γίνει αυτό”

Η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατατέθηκε στη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα μ’ αυτήν η 57χρονη Σαμάνθα μηνύει τη Δούκισσα του Σάσεξ για 75.000 δολάρια, υποστηρίζοντας ότι η αδελφή της είπε ψέματα στην εκρηκτική συνέντευξή της με την Όπρα Γουίνφρεϊ πέρυσι τον Μάρτιο και επίσης στις λεπτομέρειες που έδωσε στους συγγραφείς της βιογραφίας της “Finding Freedom”.

Στη συνέντευξη η Μέγκαν Μαρκλ υποστήριξε ότι είχε περάσει ελάχιστο χρόνο με την ετεροθαλή αδελφή της και πως είχε να τη δει 18 ή 19 χρόνια. Και όταν ρωτήθηκε για το αποκαλυπτικό βιβλίο της Σαμάνθα, η Δούκισσα του Σάσεξ απάντησε: “Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να πει τα πάντα για εμένα όταν δεν με γνωρίζει. Δεν αισθάνομαι άνετα να μιλώ για ανθρώπους που δεν γνωρίζω πραγματικά. Μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι το οποίο όλοι που μεγάλωσαν γύρω μου με ξέρουν”.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει δει το ΤΜΖ, η Σαμάνθα υποστηρίζει ότι η αγωγή έβλαψε τις πωλήσεις του βιβλίου της και επίσης εξέφρασε τη διαφωνία της με τους ισχυρισμούς ότι είχε αλλάξει το επώνυμό της ξανά σε Mαρκλ όταν η Μέγκαν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη Μέγκαν είπε: “Αυτή η αβάσιμη και παράλογη αγωγή είναι απλώς μια συνέχεια ενός μοτίβου ενοχλητικής συμπεριφοράς”. Ο Τόμας Μαρκλ και ο φίλος του φέρεται να επηρεάστηκαν στο στήσιμο της εκπομπής τους από επιτυχημένα podcast από τη βασιλική βιογράφο Λαίδη Κόλιν Κάμπελ και τον θρύλο των podcast των ΗΠΑ Τζο Ρόγκαν. “Ανακαλύψαμε το YouTube… Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε και να μοιραστούμε την ιστορία μας” είπε ο Τόμας Μαρκλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ