Μέγκαν Μαρκλ: Άφησε λευκά τριαντάφυλλα για τα θύματα στο Τέξας – Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Το μακελειό στο σχολείο του Τέξας δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε τη Μέγκαν Μαρκλ, που έσπευσε στην πόλη Ουβάλντε για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη των 21 θυμάτων.

Η Δούκισσα του Σάσεξ προτίμησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μην ανακοινώσει την παρουσία της στο Τέξας. Φορώντας τζιν παντελόνι, ένα λευκό μπλουζάκι και καπέλο τζόκεϊ, αλλά και το ρολόι Cartier  της πριγκίπισσας Νταϊάνα αξίας 23.000 δολαρίων όπως και ένα βραχιόλι του Cartier 7.000 δολαρίων, άφησε λίγα λουλούδια στο αυτοσχέδιο μνημείο, όπου έχουν τοποθετηθεί σταυροί με τα ονόματα των 19 παιδιών και των δύο δασκάλων που σκοτώθηκαν από τα πυρά του 18χρονου μακελάρη.

Τη Μέγκαν συνόδευε ο επικεφαλής της ασφάλειάς της, ο Αλμπέρτο Αλβάρεζ, που ήταν με τον Μάικλ Τζάκσον το βράδυ του θανάτου του τον Ιούνιο του 2009.

Μέγκαν Μαρκλ σωματοφύλακας

Όπως είπε ο εκπρόσωπός της στο People, η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε αυτό το ταξίδι με την ιδιότητα της μητέρας, για να συλλυπηθεί και να εκφράσει τη στήριξή της σε μια κοινότητα που βιώνει ανείπωτη θλίψη μετά την τραγωδία.

Δεν είναι γνωστό αν μαζί της είχε και συνεργείο του Netflix. Πάντως, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες των social media που κατακεραύνωσαν τη Μέγκαν Μαρκλ για την κίνησή της αυτή, να επισκεφθεί το Ουβάλντε αυτήν τη στιγμή, γράφοντας ότι η Μέγκαν προσπαθεί να βρεθεί στο επίκεντρο έπειτα από μια ασύλληπτη τραγωδία. Μάλιστα, αρκετοί την κατηγόρησαν για υποκρισία καθώς ενώ έσπευσε να δείξει συμπόνοια για τα θύματα του μακελάρη, δεν δείχνει την ίδια συμπόνοια και για τον πατέρα της που δίνει μάχη στο νοσοκομείο μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

“Εντελώς αηδιαστικό το να ποζάρει έτσι για τον προσωπικό της φωτογράφο” γράφει ένας χρήστης με άλλον να σημειώνει: “Έχω συνηθίσει τα κόλπα δημοσίων σχέσεών της, αλλά αυτό πραγματικά με θυμώνει. Να υποβάλεις τα σέβη σου με κάθε τρόπο, αλλά το να ποζάρεις για τέσσερις φωτογραφίες και να τις δημοσιεύεις στα Μέσα είναι άρρωστο!”

“Ο πατέρας της έπαθε βαρύ εγκεφαλικό πριν από λίγες μέρες. Προφανώς ούτε τηλεφώνημα, ούτε κάρτα, ούτε λευκά τριαντάφυλλα για εκείνον ακόμη” έγραψε κάποιος άλλος και έτερος να συμπληρώνει: “Τόσος δρόμος από την Καλιφόρνια στο Τέξας, με τις κάμερες στο κατόπι, για να ποζάρει στο μνημείο νεκρών παιδιών. Είσαι σκληρή, είναι σκοτεινές οι δημόσιες σχέσεις σου. Μια πτήση στο Τέξας αλλά όχι στον μπαμπά σου”.

Η Τζιλ Κάργκμαν, συγγραφέας και σταρ του Bravo της εκπομπής “Odd Mom Out”, έγραψε: “Αυτό είναι κενό και μοιάζει εντελώς ευκαιριακό. Νόμιζα ότι παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά καθήκοντα για να έχει ιδιωτικότητα. Το να χρησιμοποιεί νεκρά παιδιά για μία ευκαιρία να φωτογραφηθεί, δεν προσελκύει ενδιαφέρον στην τραγωδία αλλά στην προφανή επιθυμία της ίδιας να είναι η πριγκίπισσα του λαού μας. Όχι ευχαριστώ!”

“Η Μέγκαν Μαρκλ και άλλοι διάσημοι εμφανίζονται για φωτογραφίες στο Ουβάλντε… πήγαν και στο Μπρούκλιν και την Ουακέσα;” αναρωτήθηκε ο κωμικός Τιμ Γιανγκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ