Μάθιου ΜακΚόναχι: Πιστεύει ότι ο Γούντι Χάρελσον είναι ο ετεροθαλής αδελφός του

Μακόναχι-Χάρελσον

Φωτιές άναψε στο Hollywood η συνέντευξη που έδωσε ο Μάθιου ΜακΚόναχι στο podcast “Let’s Talk Off Camera with Kelly Ripa”. Ο πετυχημένος ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι εκείνος και ο συνάδελφός του Γούντι Χάρλεσον μπορεί να είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Μάλιστα αποκάλυψε πως αυτή η θεωρία καθώς και η στενή σχέση που έχουν χτίσει, είναι αποδεκτή και από τις οικογένειες τους.

Τα παιδιά μου τον λένε θείο Γούντι, τα παιδιά του με λένε θείο Μάθιου. Η οικογένεια του βλέποντας πολλές φωτογραφίες του πιστεύει ότι είμαι εγώ. Η οικογένειά μου βλέποντας πολλές φωτογραφίες μου πιστεύει ότι είναι αυτός” λέει ο ΜακΚόναχι στο podcast σύμφωνα με το CNN.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ενώ βρίσκονταν πριν λίγα χρόνια στην Ελλάδα, η μητέρα του ΜακΚόναχι τους αποκάλυψε πως γνωριζόταν με τον πατέρα του Γούντι. Ο γνωστός ηθοποιός πιστεύει ότι οι γονείς τους είχαν κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή γνωριμία. Ενώ συνέχισε λέγοντας πως ενώνοντας κάποια στοιχεία, ανακάλυψαν πως εν τέλει η θεωρία μπορεί να οδηγεί και σε αλήθεια.

Ολοκληρώνοντας ο Μάθιου ΜακΚόναχι εξήγησε πως για εκείνον η διαδικασία ενός τεστ DNA είναι πολύ πιο δύσκολο για εκείνον, καθώς θα σημαίνει πως μεγάλωσε μέσα σ’ ένα ψέμα, αφού ο πατέρας που γνώρισε δεν θα είναι ο πραγματικός.

Οι δύο τους εμφανίζονται στην σειρά του AppleTV “Brother from Another Mother” (Αδέλφια από διαφορετική μητέρα), μια φανταστική απεικόνιση της δικής τους φιλίας.

Exit mobile version