Υπόθεση Μαντλίν: «Ψάχνουν για κουρέλια και τις ροζ πιτζάμες της» – Οι νέες πληροφορίες για την έρευνα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν. Από χθες οι ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση, ψάχνουν σε μια λίμνη στην Πορτογαλία για τις ροζ πιτζάμες που φορούσε το κοριτσάκι όταν εξαφανίστηκε το 2007.

Μαντλίν Μακάν: «Κάτι ξέρουν», δηλώνει Bρετανός αστυνομικός για τις έρευνες στην Πορτογαλία – Πώς η υπόθεση πήρε νέα τροπή

Πηγές στην αστυνομία ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί, οι οποίοι ενεργούν βάσει «αξιόπιστων πληροφοριών», αναζητούν τυχόν υπολείμματα ρούχων και παλιά κουρέλια που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνισή της.

Οι γονείς της Madeleine Kate και Gerry McCann ενημερώνονται για όλες εξελίξεις, δήλωσε ο εκπρόσωπός τους.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Δύτες ψάχνουν σε φράγμα για την σορό της – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Οι ντετέκτιβ πήραν «μια σειρά από σακούλες» από την απομακρυσμένη δεξαμενή του Αλγκάρβε χθες. Η περιοχή γύρω από τη δεξαμενή Barragem do Arade αποκλείστηκε και δύτες της αστυνομίας μπήκαν στο νερό νωρίς την Τρίτη (23/). Το εν λόγω σημείο βρίσκεται περίπου 30 μίλια από την Praia da Luz, όπου η Μαντλίν χάθηκε το 2007.

Μαντλίν: Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισής της – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας σε φράγμα στην Πορτογαλία

Η πρώτη μεγάλη έρευνα για την Μαντλίν εδώ και 9 χρόνια

Η πρώτη μεγάλη έρευνα για την Μαντλίν εδώ και εννέα χρόνια έρχεται αφότου η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε φωτογραφίες του κύριου υπόπτου Christian Brueckner στον αυτοαποκαλούμενο «μικρό παράδεισο» του στην πορτογαλική περιοχή. Περίπου 20 αστυνομικοί με τσουγκράνες και εργαλεία απλώθηκαν σε μια σειρά και άρχισαν να κάνουν έρευνες το χώμα κοντά στο φράγμα Arade, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε επίσης ένα drone για να σαρώσει την περιοχή από ψηλά και έψαξε με σκύλους ανιχνευτές και στις δύο πλευρές.

Μαντλίν έρευνες εξαφάνιση

Πλάνα από το σημείο έδειξαν αστυνομικούς να απομακρύνουν τσάντες από τη δεξαμενή το απόγευμα, αλλά δεν ήταν σαφές τι υπήρχε μέσα. Ένα βίντεο έδειξε έναν αστυνομικό να παίρνει μια τσάντα από έναν συνάδελφό του καθώς περνούσαν με ένα μαύρο SUV.

Χθες το βράδυ μια πορτογαλική πηγή που πρόσκειται στην έρευνα είπε στη Sun: «Η έρευνα λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη και ελέγχεται πλήρως από τους Γερμανούς. Ζήτησαν από τους Πορτογάλους αξιωματικούς, που τους βοηθούσαν, να ψάξουν για τυχόν αποδεικτικά στοιχεία – αλλά κυρίως κουρέλια ρούχων».

Οι Times ανέφεραν ότι οι πιτζάμες της Μαντλίν, οι οποίες ήταν ροζ και διακοσμημένες με εικόνες του Eeyore από τον Winnie The Pooh, ήταν το επίκεντρο της αναζήτησης. Χθες το βράδυ, ο πρώην εκπρόσωπος της οικογένειας McCann, Clarence Mitchell, είπε στη Mirror ότι το ζευγάρι ενημερώνεται συνεχώς. «Μέχρι να βρεθεί ένα πτώμα και να αποδειχθεί ότι είναι της Μαντλίν, η Kate και ο Gerry δεν εγκαταλείπουν την ελπίδα τους.  Θα ενημερώνονται σε κάθε βήμα για την πορεία οποιασδήποτε εξέλιξης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ