Μακελειό στην Μόσχα: Νέα βίντεο δείχνουν τους ενόπλους να εκτελούν εν ψυχρώ πολίτες – Σκληρές εικόνες

Νέα βίντεο από την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό χώρο και εμπορικό κέντρο στην Μόσχα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μόσχα: Ανθρωποκυνηγητό για τους ενόπλους που προκάλεσαν το μακελειό με 40 νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες- Δείτε live εικόνα

Τα βίντεο δείχνουν τους ενόπλους, που φορούν στρατιωτικά ρούχα και κρατούν αυτόματα όπλα, να εκτελούν εν ψυχρώ πολίτες στην είσοδο του Crocus City Hall. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι ένοπλοι άνοιγαν πυρ αδιακρίτως στο πλήθος.

Στα βίντεο φαίνονται άνθρωποι που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από κολώνες του κτιρίου, ενώ κάποιοι τρέχουν να βγουν έξω αλλά δεν προλαβαίνουν.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα. Σαράντα άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB).

Σε ανακοίνωση η FSB ανέφερε: «Λαμβάνονται όλα τα δυνατά μέτρα για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall. Οι ειδικές υπηρεσίες διεξάγουν ενεργά μέτρα έρευνας μετά την έκτακτη ανάγκη στο συγκρότημα Crocus. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες: 40 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες».

Πάνω από 70 ασθενοφόρα με τραυματιοφορείς βρίσκονται στο σημείο και οι γιατροί προσπαθούν να βοηθήσουν τα θύματα, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Μόσχας, Άντρει Βορομπιόφ. Γι’ αυτό εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων και των τραυματιών θα είναι μεγάλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ