Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Παντρεύτηκε 4 φορές – Οι γάμοι με τον Μάικλ Τζάκσον και τον Νίκολας Κέιτζ

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναχοπαίδι του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ, παντρεύτηκε τέσσερις φορές και αρραβωνιάστηκε πέντε φορές.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η εμφάνισή της πριν από δύο ημέρες στις Χρυσές Σφαίρες – «Ήταν αδύναμη, παραπατούσε»

Η τραγουδίστρια, που ήταν 54 ετών, βρέθηκε πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα περιοδικών και εφημερίδων για την ερωτική ζωή της. Πολλοί σύντροφοί της ήταν διάσημοι και σίγουρα ξεχωρίζουν οι σχέσεις της με τον Μάικλ Τζάκσον και τον Νίκολας Κέιτζ.

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά με τον ηθοποιό Danny Keough τον Οκτώβριο του 1988, όταν ήταν μόλις 20 ετών. Έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, τη Riley Keough και το 1992 απέκτησαν έναν γιο, τον Benjamin Keough. Χώρισαν δύο χρόνια αργότερα το 1994. Τον Ιούλιο του 2020, ο Benjamin αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η κόρη του Έλβις

«Είναι ο απόλυτος καλύτερος φίλος μου στον κόσμο», είπε η Πρίσλεϊ για τον πρώην σύζυγό της σε μια συνέντευξη του 2003 στο Rolling Stone. «Το πιο έξυπνο πράγμα που έχω κάνει ποτέ είναι να κάνω παιδιά με αυτόν τον άντρα, γιατί ήξερα ότι αυτός είναι ο μοναδικός άντρας, με τον οποίο θα μπορούσα να συνδεθώ για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον Danny Keough, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ παντρεύτηκε τον Μάικλ Τζάκσον σε μια μυστική τελετή στη Δομινικανή Δημοκρατία.

«Είναι δύσκολο για έναν άνδρα να είναι με μια γυναίκα που είναι πιο δυνατή, πιο πλούσια», είπε για τη μετάβασή της από τον Keough στον Jackson. «Λοιπόν, στο μυαλό μου σκέφτομαι, ξέρω, θα πάω με κάποιον πιο συμβατό. Δεν σκεφτόμουν αυτό που σκέφτονταν όλοι οι άλλοι, που ήταν ότι πρέπει να είχα ξεφύγει από το γ….ο μυαλό μου».

Την ώρα του γάμου της με τον Τζάκσον, η Πρίσλεϊ είπε ότι ήταν «ερωτευμένη».

«Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Μάικλ, αφιερώνω τη ζωή μου στο να είμαι γυναίκα του», είπε ο Πρίσλεϊ σε μια δήλωση. «Τον καταλαβαίνω και τον υποστηρίζω. Ανυπομονούμε και οι δύο να κάνουμε οικογένεια». Ωστόσο, το διάσημο δίδυμο δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και χώρισε έπειτα από μόλις δύο χρόνια γάμου.

Τζάκσον Πρίσλεϊ
Φωτογραφία: Reuters

Κάνοντας μετά τον απολογισμό της, αποκάλεσε τον γάμο με τον Τζάκσον το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής της» στη συνέντευξη της στο Marie Claire.

«Το μεγαλύτερο λάθος μου; Για να δούμε», είπε απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου. «Πώς μπορώ να το πω αυτό; Εμ. Καλά. Το να φύγω από τον πρώτο μου γάμο, για το άτομο για το οποίο τον άφησα — αυτό ήταν ίσως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου».

Μετά τον θάνατο του Τζάκσον το 2009, ωστόσο, η Πρίσλει έγραψε μια ανάρτηση στο blog δηλώνοντας ότι «απέτυχε να τον βοηθήσει» στα προβλήματα κατάχρησης ουσιών και πρόσθεσε ότι η βραχύβια σχέση τους ήταν πραγματική και «όχι «απάτη».

«Ήθελα να τον σώσω από το αναπόφευκτο που μόλις συνέβη», έγραψε. «Η οικογένειά του και οι αγαπημένοι του ήθελαν επίσης να τον σώσουν από αυτό, αλλά δεν ήξεραν πώς και αυτό έγινε πριν από 14 χρόνια. Όλοι ανησυχούσαμε ότι αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα τότε».

Το 2002, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ  παντρεύτηκε έναν άλλο διάσημο, τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ. Το ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε ενώ εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη με τον μουσικό John Oszajca – ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου το 1999 – και ενώ ο Cage ήταν ακόμη παντρεμένος με την Patricia Arquette.

Ο Κέιτζ είπε στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς το 2003 ότι συνάντησε την Πρίσλεϊ σε ένα πάρτι και «κατακεραυνώθηκε». «Πηγαίνω σε ένα πάρτι χωρίς να ξέρω ποιον θα συναντήσω και είναι αυτό το όμορφο κορίτσι που στέκεται στη μέση του σαλονιού φορώντας αυτή τη κοντή δερμάτινη φούστα και αυτό το χνουδωτό σακάκι, και με κοιτάζει με αυτά τα μεγάλα, όμορφα, μάτια με ψυχή, μάτια που μοιάζουν σαν να έχουν μια θλιβερή ιστορία να πουν, και εγώ μόλις είπα «Ω», είπε ο Κέιτζ.

Παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή τον Αύγουστο του 2002, αλλά έβαλαν τέλος στη σχέση τους έπειτα από μόλις τέσσερις μήνες. Το διαζύγιό τους βγήκε το 2004.

Ο τέταρτος και τελευταίος γάμος της Πρίσλεϊ ήταν με τον κιθαρίστα Μάικλ Λόκγουντ το 2006. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στην Ιαπωνία με τον πρώτο της σύζυγο Keough να είναι κουμπάρος.

Έμειναν παντρεμένοι για 10 χρόνια και απέκτησαν δίδυμες κόρες, τις Harper Vivienne Ann και Finley Aaron Love, το 2008. Η Πρίσλεϊ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Λόκγουντ το 2016 και έπειτα από μια άγρια μάχη στο δικαστήριο για την επιμέλεια, το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2021.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ