Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η εμφάνισή της πριν από δύο ημέρες στις Χρυσές Σφαίρες – «Ήταν αδύναμη, παραπατούσε»

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, μόλις δύο μέρες πριν από τον θάνατό της, είχε πάει μαζί με την μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες. Φαινόταν αδύναμη και παραπατούσε, λένε όσοι την είδαν εκείνο το βράδυ πριν από την καρδιακή ανακοπή.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η κόρη του Έλβις

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Το μοναχοπαίδι του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο και Ιατρικό Κέντρο West Hills, όπου όπως ανέφεραν οι γιατροί η καρδιά της σταμάτησε πολλές φορές. Η επίσημη αιτία θανάτου θα προσδιοριστεί αργότερα.

Benjamin Keough: Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ – Καταρρακωμένη η Λίζα Μαρί – ΒΙΝΤΕΟ

«Η Priscilla Presley και η οικογένεια Presley είναι συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι από τον τραγικό χαμό της αγαπημένης τους Lisa Marie», ανέφερε μια δήλωση στην The Post από έναν εκπρόσωπο της 77χρονης Priscilla.

«Είναι βαθιά ευγνώμονες για την υποστήριξη, την αγάπη και τις προσευχές όλων και ζητούν ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής».

Την Τρίτη, η Λίζα Μαρί εθεάθη να στηρίζεται στον φίλο της, τον 80χρονο μάνατζερ ταλέντων Τζέρι Σίλινγκ, για υποστήριξη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο κόκκινο χαλί για τις Χρυσές Σφαίρες στην Extra TV.

Καθώς απαντά στις ερωτήσεις του οικοδεσπότη του «Extra», Μπίλι Μπους, πιάνει τα χέρια του Σίλινγκ, λέγοντάς του: «Θα σου πιάσω το χέρι». Συνέχισε συζητώντας για τον καιρό στην Καλιφόρνια και τον ρόλο του Όστιν Μπάτλερ στο «Elvis».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Πρίσλεϊ συνέκρινε τον Μπάτλερ με τον αείμνηστο πατέρα της, λέγοντας «Είναι κάπως αστείος ο τρόπος που μιλούσε [ο Έλβις], αλλά ο Όστιν το κατάλαβε και το έκανε τέλεια χωρίς να το κάνει κωμικό».

Η Πρίσλεϊ παρακολούθησε την απονομή των βραβείων για να υποστηρίξει την ταινία του 2022, η οποία εξιστόρησε τη ζωή του πατέρα της. Ο Έλβις πέθανε το 1977 από καρδιακή αρρυθμία σε ηλικία 42 ετών. Βρέθηκε ότι το αίμα του είχε υψηλά επίπεδα διάφορων συνταγογραφούμενων φαρμάκων, σύμφωνα με μια τοξικολογική έκθεση που κυκλοφόρησε εβδομάδες μετά τον θάνατό του.

Ένα βίντεο του TikTok που κοινοποιήθηκε την Τετάρτη δείχνει την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ να περπατά με τον Μπάτλερ στην τελετή, μερικές φορές παραπατώντας.

@elitedaily Austin. Butler. *bites lip* #GoldenGlobes #austinbutler #elvis #elvismovie ♬ f urself in vegas – SHIMA

«Τι συμβαίνει με τη Lisa Marie», αναρωτήθηκε ένας TikToker.

Ποια ήταν η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της. Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ