Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου

Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου

 

Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο υπουργός Άμυνας, Τάσος Μητσόπουλος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για παρακολούθηση.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, που συνοδεύει τον Πρόεδρο της Κύπρου στις Βρυξέλλες, δήλωσε ότι ο κ. Αναστασιάδης ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του υπουργού Άμυνας.

Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ακύρωσαν τις δραστηριότητές τους και μετέβησαν στο νοσοκομείο.

Ακυρώθηκε, επίσης, η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, στο πλαίσιο της οποίας ο υπουργός Άμυνας θα είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τα μέλη της, δεδομένου ότι ανέλαβε τα νέα του καθήκοντά του, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Αντώνης Σαμαράς είχε από τις Βρυξέλλες τηλεφωνική επικοινωνία, για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο κ. Σαμαράς συνδέεται με μακρά φιλία με τον κ. Μητσόπουλο και, μόλις έμαθε για το γεγονός, έσπευσε να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ