Λάτρης της Ελλάδας ο Γκόρντον Ράμσεϊ – Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν όμορφη σαν τη Σαντορίνη 

Λάτρης της ελληνικής κουζίνας και γενικότερα της χώρας μας αποδεικνύεται ο πασίγνωστος σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ, τα εστιατόρια του οποίου έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin, συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ «Gordon, Gino & Fred Go Greek».

Στο ντοκιμαντέρ ο διάσημος σεφ εξερευνά τις γαστρονομικές απολαύσεις των ελληνικών νησιών μαζί με τους φίλους του, τον σεφ Τζίνο Ντ’ακάμπο και τον μετρ ξενοδοχείων Φρεντ Σιριέιτς.

Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν γίνει στην Αθήνα και διάφορα ελληνικά νησιά με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής κουλτούρας.

Γκόρντον Ράμσεϊ

Γκόρντον Ράμσεϊ: Καλύτερη η ελληνική κουζίνα από την Ιταλική

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, o Γκόρντον Ράμσεϊ, ο Τζίνο Ντ’ακάμπο και ο Φρεντ Σιριέιτς έκαναν μεταξύ άλλων στάση σε Κρήτη, Σαντορίνη και Μύκονο.

Κάποια στιγμή ο Βρετανός σεφ είπε: «Ειλικρινά νομίζω ότι η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική», με τον Ιταλό σεφ, να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που άκουσε.

Γκόρντον Ράμσεϊ: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν όμορφη σαν τη Σαντορίνη

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ έχει μαγειρέψει για πολλά διάσημα πρόσωπα, αλλά το κορυφαίο, σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

O διάσημος Βρετανός σεφ αποκάλυψε ότι το καλύτερο γεύμα που έχει φτιάξει ποτέ ήταν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα τη δεκαετία του 1990. Ήταν ένα γεύμα που για ορεκτικό είχε μαγειρέψει τερίν με πράσο και για κυρίως πιάτο λαβράκι.

Αποκάλεσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα «απλά όμορφη» συγκρίνοντας την μάλιστα με το πλούσιο ελληνικό περιβάλλον της Ελλάδας

«Θέλω να πω, εδώ είναι το πιο διάσημο σούπερ μοντέλο των νησιών, η Σαντορίνη, όπως κι εκείνη ήταν με διαφορά, ένα από τα πιο ευγενικά μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε ο Ράμσεϊ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ