Κορονοϊός: Ζευγάρια στις Φιλιππίνες ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης φορώντας μάσκες – ΦΩΤΟ

Αψηφώντας το φόβο για την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, 220 ζευγάρια στις Φιλιππίνες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης φορώντας μάσκες.

Τα ζευγάρια και οι συγγενείς τους παρευρέθηκαν στη χθεσινή ομαδική γαμήλια τελετή στην παραθαλάσσια πόλη Μπακολόντ.

Στην αίθουσα υποδοχής του δημαρχείου, οι γαλάζιες μάσκες που ήταν υποχρεωτικές για όλους και τις οποίες παρείχαν οι Αρχές ξεχώριζαν ανάμεσα στα νυφικά.

«Έχει άλλη αίσθηση να φιλάς κάποιον φορώντας μάσκα αλλά ήταν υποχρεωτικό», δήλωσε ο Πολ Ινβέντρο, 39 ετών, που παντρεύτηκε την επί επτά έτη σύντροφό του και μητέρα των δύο του παιδιών. «Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη».

Οι συμμετέχοντες έπρεπε να συμπληρώσουν δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας τους, δίνοντας λεπτομερή στοιχεία για τις περιοχές όπου έχουν βρεθεί τις τελευταίες 14 ημέρες, όση είναι δηλαδή η περίοδος καραντίνας σε όλο τον κόσμο για όσους προέρχονται από την Κίνα καθώς και ο χρόνος επώασης του ιού.

«Εάν οι οικογένειές μας είναι δυνατές, τότε είναι δυνατή και η πόλη του Μπακολόντ», δήλωσε ο δήμαρχος Εβέλιο Λεονάρντια, που τέλεσε τους γάμους.

Η πόλη συνηθίζει να διοργανώνει ετήσιους μαζικούς γάμους μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με το 2013 να καταγράφεται ρεκόρ με τη συμμετοχή 2.013 ζευγαριών.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ