Καμάκι στην Κέιτ Μίντλετον: Θαυμαστής άρχισε να της «σφυρίζει» – Πώς αντέδρασε

Η Κέιτ Μίντλετον επισκέφτηκε το Leeds την περασμένη Τρίτη στα πλαίσια της καμπάνιας του προγράμματος «Shaping Us».

Κέιτ Μίντλετον:Το 2022 έσπασε κάθε ρεκόρ – Δείτε πόσα ξόδεψε για ρούχα

Κατά την βόλτα της στην Kirkgate Market δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας, φορώντας ένα μακρύ σκούρο πράσινο παλτό, περπατούσε και συνομιλούσε με κόσμο στην αγορά, ακούστηκε μέσα από το πλήθος ένας άντρας να σφυρίζει προς το μέρος της.

Η Κέιτ Μίντλετον όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά συνέχισε την πορεία της χωρίς να του δώσει την παραμικρή σημασία. Η πριγκίπισσα δεν είπε όχι σε όσους της ζήτησαν να βγάλουν μαζί της φωτογραφία και ήταν συνεχώς ευγενική και χαμογελαστή.

«Χαστούκι» για την Μέγκαν Μαρκλ – Πιο δημοφιλής η Κέιτ Μίντλετον στις ΗΠΑ
Κέιτ Μίντλετον
Φωτογραφία PA

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο του Leeds και συμμετείχε σε μάθημα παιδαγωγικών σπουδών, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους σχετικά με το πρόγραμμα «Shaping Us».

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που έχει ως στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση της μετέπειτα ζωής του και της κοινωνίας γενικότερα.

Κέιτ Μίντλετον
Φωτογραφία PA

Shaping Us

To πρόγραμμα του «Royal Foundation Centre for Early Childhood» χαρακτηρίστηκε ως «έργο ζωής» για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουμε μέσω των εμπειριών, των σχέσεων και του περιβάλλοντός μας κατά την πρώιμη παιδική μας ηλικία, διαμορφώνει θεμελιωδώς ολόκληρη τη ζωή μας. Επηρεάζει τα πάντα, από την ικανότητά να δημιουργούμε σχέσεις και να ευδοκιμούμε στην εργασία, μέχρι την ψυχική και σωματική μας ευεξία ως ενήλικες και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά», είπε η  Κέιτ Μίτλεντον σε πρόσφατη ομιλία της.

«Η πρώτη μας έρευνα το 2022 έδειξε ότι λιγότεροι από ένας στους πέντε ανθρώπους καταλαβαίνουν τη μοναδική σημασία των πρώτων πέντε ετών της ζωής μας», είπε η επικεφαλής του ιδρύματος Αμάντα Μπέρι(Amanda Berry) «με το ποσοστό των νέων και των ανδρών να είναι ακόμη χαμηλότερα».

Η καμπάνια έχει την υποστήριξη πολλών διασημοτήτων, ενώ στο πλαίσιο ενημέρωσης μία ταινία κινουμένων σχεδίων 90 δευτερολέπτων για την σημασία των πρώτων χρόνων, θα προβάλλεται στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ