Κέιτ Μίντλετον:Το 2022 έσπασε κάθε ρεκόρ – Δείτε πόσα ξόδεψε για ρούχα

Η αξία της γκαρνταρόμπας της Κέιτ Μίντλετον εκτοξεύθηκε κατά τη διάρκεια του 2022, καθώς οι νέες της βασιλικές υποχρεώσεις και oι περιοδείες στο εξωτερικό μετά το τέλος της πανδημίας, αυξήθηκαν.

Κέιτ Μίντλετον: Τι αποκαλύπτει πρώην μπάτλερ του βασιλιά Κάρολου για την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Τα καινούργια ρούχα της πριγκίπισσας της Ουαλίας για το 2022 κόστισαν 176.664 λίρες ξεπερνώντας το 2017, όταν είχε ξοδέψει 119.000 λίρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιλέγει να φορέσει αρκετές φορές τα ίδια ρούχα σε διαφορετικές επίσημες περιστάσεις, ενώ για πρώτη φορά στην τελετή απονομής των βραβείων Earthshot 2022 εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση, το οποίο ενοικιάστηκε από τη βρετανική πλατφόρμα HURR.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε φορέσει παρά ελάχιστες φορές το ίδιο ρούχο μόνο για μία φορά ενώ η Νταϊάνα δεν συνήθιζε να φοράει τα ίδια ρούχα ειδικά σε επίσημες εκδηλώσεις.

Το πιο ακριβό ρούχο που φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον για το 2022 ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun». Εμφανίστηκε με μία μαύρη, μακριά τουαλέτα του σχεδιαστή Roland Mouret αξίας 2.700 λιρών, με εντυπωσιακά κοσμήματα τα οποία σύμφωνα με την Dailymail ήταν αξίας άνω των 10.000 λιρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ