Κέιτ Μίντλετον: «Είναι ενθουσιασμένη με τις ευχές και την στήριξη που παίρνει» – Τι αποκάλυψε η Καμίλα

Η Κέιτ Μίντλετον είναι «ενθουσιασμένη» από όλη την υποστήριξη που έχει λάβει από τότε που ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, αποκάλυψε σήμερα η βασίλισσα Καμίλα.

Κέιτ Μίντλετον: Οι άνθρωποι που την στηρίζουν στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο – «Είναι οι πραγματικές άγκυρες στη ζωή της»

Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου αποκάλυψε το πώς υποδέχεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας το κύμα συμπαράστασης του κόσμου από τότε που ανακοίνωσε την διάγνωση της. Η βασίλισσα Καμίλα επισκέφθηκε μία αγορά αγροτών του Σριούσμπερι όπου περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να τη δουν.

Μιλώντας σε δύο μικρά κορίτσια που είχαν ζωγραφίσει κάρτες με ευχές για περαστικά για την Κέιτ Μίντλετον, η Καμίλα είπε: «Ξέρω ότι η Κάθριν είναι ενθουσιασμένη από όλες τις ευχές και την υποστήριξη».

Η Σάνεν Ντόχερτι ευχαριστεί την Κέιτ Μίντλετον: «Θαυμάζω τη δύναμή σου μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δέχεσαι ενώ πάσχεις από καρκίνο»

Η βασίλισσα υποσχέθηκε στην 6χρονη Λόις και την 10χρονη Χάριετ ότι θα μετέφερε τα γράμματα τους για την πριγκίπισσα «προσεκτικά». Μάλιστα η 10χρονη ζήτησε συγγνώμη από την βασίλισσα επειδή οι κάρτες τις οποίες είχαν ζωγραφίσει χθες, είχαν τσαλακωθεί από τον άνεμο.

«Θα τα μεταφέρω προσεκτικά και θα βεβαιωθώ ότι θα ξέρει ότι έρχονται», απάντησε η βασίλισσα Καμίλα στα δύο κορίτσια.

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Δεν έχουν σκοπό να συμφιλιωθούν με Χάρι και Μέγκαν»

Μιλώντας μετά τη συνάντηση με την Καμίλα, η Χάριετ δήλωσε: «Ακούσαμε τα νέα και ήθελα να κρατήσω ψηλά την αφίσα ψηλά για να δείξω την αγάπη μου στην Κέιτ».

Η μητέρα των κοριτσιών, Λούσι Γουότερστον, η οποία δεν πίστευε ότι η βασίλισσα θα έβλεπε τις κάρτες, δήλωσε: «Είπε ότι σίγουρα θα στείλει την αγάπη της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ