Κάσια Γκαλάνιο: “Πέθανε από θλίψη” λένε οι φίλοι της πρώην πριγκίπισσας του Κατάρ – Η τελευταία συνέντευξή της

Τον γύρο του κόσμου έκανε από χθες η είδηση για τον θάνατο της πρώην πριγκίπισσας του Κατάρ, Κάσια Γκαλάνιο. Η 45χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Ισπανία. 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ισπανοί αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της στο κρεβάτι, χωρίς να φέρει σημάδια σωματικής βίας. Η πρώην πριγκίπισσα βρέθηκε όταν η μικρότερη κόρη της ειδοποίησε την ισπανική αστυνομία από το Παρίσι, επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της για μέρες. Αναμένεται το αποτέλεσμα από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Οι φίλοι της υποστηρίζουν ότι «πέθανε από θλίψη» εβδομάδες αφού έχασε την τοξική μάχη επιμέλειας με τον δισεκατομμυριούχο πρώην σύζυγό της – τον οποίο κατηγόρησε ότι άγγιξε «ανάρμοστα» την κόρη τους. Περιέγραφε μάλιστα τη βασιλική της ζωή ως «εφιάλτη».

πριγκίπισσα Κατάρ

 

Συναναστρεφόταν με σταρ του Χόλιγουντ και είχε 500.000 ακόλουθους στο Instagram. Η El Pais ανέφερε ότι ο θυρωρός επέτρεψε σε πολλούς αξιωματικούς να εισέλθουν στο συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μαρμπέγια γύρω στις 8 το πρωί της Κυριακής.

Η δικαστική διαμάχη με τον σύζυγό της και η νοσηλεία στο νοσοκομείο

Ήταν η τρίτη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Abdelaziz bin Khalifa Al Thani, 73 ετών, ο οποίος είναι θείος του σημερινού εμίρη του Κατάρ. Παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν τρεις κόρες.

Η Κάσια Γκαλάνιο έδινε δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών τους, για πάνω από 15 χρόνια. Τον είχε κατηγορήσει πως κακοποίησε σεξουαλικά μία από τις τρεις κόρες τους, με εκείνον να το αρνείται. Το δικαστήριο του Παρισιού είχε απορρίψει τα αιτήματα επιμέλειας.

Η 45χρονη υπέφερε για μήνες από νευρικές κρίσεις και ως αποτέλεσμα, ο δικαστής ανέβαλε την υπόθεση μέχρι να γίνει ψυχολογική αξιολόγηση.

Η Le Parisien ανέφερε ότι στις 19 Μαΐου, ένα δικαστήριο του Παρισιού απέρριψε τα αιτήματα επιμέλειας της Κάσια, μια απόφαση που την άφησε «συντετριμμένη», σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Πρόσφατα είχε περάσει αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο, με το γαλλικό έντυπο να λέει ότι ήταν επιρρεπής σε νευρικές κρίσεις και είχε επισκεφτεί επίσης κλινικές αποτοξίνωσης στη μάχη της κατά του αλκοολισμού.

Εβδομάδες πριν από το θάνατό της, είχε επίσης περιγράψει πώς η μετάβαση από ένα κανονικό σπίτι στις ΗΠΑ στην ένταξη στη βασιλική οικογένεια ήταν μεγάλη πρόκληση, προσθέτοντας «περισσότερα χρήματα, περισσότερα προβλήματα».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης ΕΔΩ

Για την ταραχώδη σχέση της με τον πρώην υπουργό Πετρελαίου και Οικονομικών δήλωσε σε συνέντευξή της στις 17 Απριλίου, η τρέχουσα ζωή της ήταν σαν να ζει σε ένα «χρυσό κλουβί», επιθυμώντας την ελευθερία από τον πρώην σύζυγό της που αρνιόταν να πληρώσει την διατροφή των παιδιών.

“Τα χρήματα είναι κατάρα γιατί σε απομονώνουν από πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Μεγάλωσα σε ένα κανονικό σπίτι, οπότε ήταν ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος… Μεγάλωσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το να μπω στη βασιλική οικογένεια ήταν κάτι εντελώς νέο. Υπάρχει η παροιμία, περισσότερα χρήματα, περισσότερα προβλήματα…” περιέγραψε.

Η πρώην πριγκίπισσα αποκάλυψε ότι χρειάστηκε ακόμη και να πουλήσει τα δικά της κοσμήματα ως αποτέλεσμα του μακροχρόνιου και πικρού διαζυγίου τους, παρά το γεγονός ότι ζούσε σε μια πολυτελή βίλα στην Marbella.

“Με επικρίνουν ότι θέλω χρήματα, αλλά πρέπει να φροντίζω τα παιδιά μου. Στον Αμπντελαζίζ αρέσει να με ελέγχει μέσω των παιδιών, κάτι που πιστεύω ότι δεν είναι πολύ ευγενικό και μόνο τα πληγώνει»” πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kashounia

Ποια ήταν η Κάσια Γκαλάνιο

Η πριγκίπισσα Κάσια Γκαλάνιο γεννήθηκε στην Κρακοβία ωστόσο όταν ήταν ακόμη παιδί μετακόμισε στις ΗΠΑ. Σπούδασε στο κρατικό πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και εργάστηκε για λίγο για την Morgan Stanley προτού η ζωή της αλλάξει εντελώς το 2004, όταν γνώρισε τον σύζυγό της σε μια επίσκεψη στο Παρίσι ενώ έκανε ένα διάλειμμα από τις σπουδές της.

Δεν επέστρεψε ποτέ στο κολέγιο, καθώς παντρεύτηκε τον Αλ-Θάνι με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες: τη Sheikha Malak, τη Sheikha Yasmin και τη Sheikha Reem.

Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα παρά την 28χρονη διαφορά ηλικίας τους. Όμως το ειδύλλιό τους έγινε… ξινό και το ζευγάρι χώρισε το 2007, με την πρώην πριγκίπισσα να πρέπει να πουλήσει τα κοσμήματά της για να βγάλει χρήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kashounia

«Πήγα στο Παρίσι τυχαία, ήταν ένα διάλειμμα από το πανεπιστήμιό μου, ήμουν “το φανάρι” της φίλης μου που έβγαινε με έναν Γάλλο τραπεζίτη. Είπε ότι πρέπει να περάσω από το σπίτι του πελάτη μου για να υπογράψω κάποια χαρτιά, είπα εντάξει και πήγαμε σε αυτό το σπίτι που ήταν απολύτως εκπληκτικό. Τότε μου είπε, αυτός είναι ο πρίγκιπας του Κατάρ. Συζητήσαμε για λίγο και ανταλλάξαμε email και όταν επέστρεψα στο Λος Άντζελες, τα εισερχόμενά μου ήταν γεμάτα και είχα τριαντάφυλλα και τα πάντα. Ήταν ένα πολύ ωραίο φλερτ” είχε περιγράψει την γνωριμία τους.

“Κάτι ήταν ξεχωριστό σε εκείνον. Με έκανε να θέλω να τον φροντίσω, με έκανε να θέλω να είμαι εκεί για αυτόν επειδή ήταν μοναχικός. Είναι μοναχικά στην κορυφή. Επειδή υπήρχε μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ μας κάποια μέλη της οικογένειας μπήκαν ανάμεσά μας και έτσι απομακρυνθήκαμε. Ήθελα να ζήσω την ζωή μου, ήμουν ακόμη νέα και είχε πολύ μικρά παιδιά, οπότε ήθελα να αποκτήσω νέες εμπειρίες στη ζωή και εκείνος είχε ήδη τελειώσει με αυτό το κομμάτι. Η Μέση Ανατολή είναι πολύ διαφορετική και οι γυναίκες δεν αντιμετωπίζονται όπως οι άνδρες” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ