Καραϊβική: Η… επίθεση στην κόμισσα του Γουέσεξ και το εξαγριωμένο πουλί

H Κόμισσα του Γουέσεξ που βρίσκεται μαζί με τον Πρίγκιπα Εδουάρδο σε περιοδεία στην Καραϊβική δέχθηκε μια… περίεργη επίθεση από ένα εξαγριωμένο πουλί. Το βίντεο έχει γίνει viral.

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε για τους γαλαζοαίματους που έφτασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Argyle το Σάββατο, ενώ τα ατσάλινα τύμπανα παίζοντας το τραγούδι One Love του Bob Marley τους καλωσόρισαν στο νησί.

Ωστόσο, δεν φαίνονται όλοι εντυπωσιασμένοι από την άφιξή τους, καθώς η Σόφι Γουέσεξ δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση από το πτηνό Amazona guildingii – το εθνικό πουλί του νησιού – κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στους βοτανικούς κήπους.

Καθώς έμπαινε στο κλουβί, η κόμισσα δεν γνώριζε ότι ένα πουλί ακουμπούσε στα κάγκελα ακριβώς από πάνω της.

Πριν την ακολουθήσει ο σύζυγός της, το πτηνό πέρασε πάνω από το κεφάλι της, αναγκάζοντάς την να σκύψει αμέσως. Τα γυαλιά ηλίου της έπεσαν μπροστά στο πρόσωπό της υπό τον ήχο των γέλιων από τους παρευρισκόμενους.

Ο Άγιος Βικέντιος και οι Γρεναδίνες είναι ο δεύτερος προορισμός της εβδομαδιαίας περιοδείας τους στην Καραϊβική. Το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε την Αγία Λουκία την Παρασκευή.

Η κόμισσα επέλεξε ένα ελαφρύ φλοράλ φόρεμα για την επίσκεψη, το οποίο συνδύασε με πέδιλα με τακούνι και μια σουέτ τσάντα σε έντονα χρώματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ