Ισραήλ – 4χρονη όμηρος: «Μπαμπάκα ονειρεύτηκα ότι γυρίζουμε σπίτι»

Στο Ισραήλ τα δάκρυα χαράς για τους 13 ομήρους που απελευθερώθηκαν χθες από την Χαμάς δεν λένε να σταματήσουν.

Ισραήλ: Ο στρατός επιβεβαίωσε τον θάνατο 19χρονης Ισραηλινής που ήταν όμηρος της Χαμάς

Ο Yoni Asher έδινε εδώ και μέρες μάχη για να γυρίσουν πίσω ζωντανές η σύζυγός του, η 4χρονη και 2χρονη κόρη του που είχαν απαχθεί από τους μαχητές της Χαμάς στην διάρκεια του μακελειού της 7ης Οκτωβρίου.

Συγκινημένος ο άνδρας κρατάει την μεγαλύτερη κόρη του στην αγκαλιά του και στο πλευρό του έχει πλέον την σύζυγό και την μικρότερη κόρη του που αφέθηκαν ελεύθερες χθες. Ο Yoni Asher ακούγεται στο βίντεο να ρωτάει τις κόρες του εάν τους έλειψε. «Αγαπημένο μου κορίτσι, όμορφο μου κορίτσι, σου έλειψα; Σκεφτόσουν τον μπαμπάκα;».

Αυτοί είναι οι 13 Ισραηλινοί όμηροι που απελευθέρωσε η Χαμάς – Έφτασαν στο Ισραήλ

Τα δύο κοριτσάκια έγνεψαν καταφατικά και η 4χρονη απάντησε: «Ονειρεύτηκα ότι γυρίζουμε σπίτι μπαμπάκα». «Ονειρεύτηκες ότι γυρίζεις σπίτι; Τώρα το όνειρο βγήκε αληθινό. Είμαστε σπίτι τελείωσε», είπε ο πατέρας της.

Παράλληλα ο Yoni Asher μίλησε στους δημοσιογράφους και περιέγραψε το πόσο χαρούμενος ήταν που πλέον μπορεί να αγκαλιάσει και πάλι την οικογένεια του. Ωστόσο εξήγησε ότι ακόμη ανησυχεί για τους ομήρους που κρατούνται. «Είμαι χαρούμενος που δέχθηκα πίσω την οικογένεια μου. Αλλά δεν γιορτάζω. Δεν θα γιορτάσω μέχρι και ο τελευταίος από τους ομήρους να επιστρέψει σπίτι», είπε ο Yoni Asher.

Γάζα: Ξεκινάει η κατάπαυση του πυρός αύριο στις 7 το πρωί – Θα απελευθερωθούν 13 όμηροι της Χαμάς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ