Χαμογέλα και Πάλι: Πήραν τηλέφωνο on air την Φαίη Σκορδά – Η απάντηση για το τηλεοπτικό μέλλον της

Το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Σήμερα (25/11) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα πήρε τηλέφωνο την Φαίη Σκορδά και εκείνη απάντησε για τα όσα ακούγονται.

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμα, σκέφτομαι κάποια πράγματα για το δικό μου μέλλον για του χρόνου, με τον καλό από τον Σεπτέμβριο, γιατί λήγει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση όμως. Θεωρώ ότι είναι νωρίς, τώρα για τα Χριστούγεννα δεν ξέρω τι και πώς. Και βέβαια προτεραιότητα πάντα έχει το κανάλι στο οποίο βρισκόμαστε. Πάντα!» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξήγησε πως: «Υποθετικά δεν μπορώ να απαντήσω. Γι’ αυτό και είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο και σκέψη. Προτεραιότητά μου είναι το καθημερινό στο εύρος χρονικά του πρωινού, είναι μέσα στην καρδιά μου και είναι αυτό που κάνω χρόνια. Μου άρεσε και η εμπειρία στο βραδινό, ακόμα και το My Style Rocks ήταν ωραίο σαν εμπειρία. Προτεραιότητα είναι το καθημερινό, όπως πάντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ