ΗΠΑ: Θρήνος για τον 6χρονο Άινταν – Δύο συλλήψεις για τη φονική αντιπαράθεση σε αυτοκινητόδρομο

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν την Κυριακή σε σχέση με πυροβολισμούς που σκότωσαν ένα 6χρονο αγόρι σε έναν αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια.

Ο Eriz Marcus Anthony, 24 ετών, και η Lee Wynn, 23 ετών, συνελήφθησαν στο σπίτι τους στο Κόστα Μέσα και αναμένεται να κατηγορηθούν για φόνο αναφορικά με τον θάνατο του Aiden Leos στις 21 Μαΐου, ανέφερε το CBS LA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 24χρονος και η 23χρονη είναι ζευγάρι.

Η μητέρα του μικρού Άινταν Λίος πήγαινε να αφήσει το παιδί στο σχολείο του στο Όραντζ, περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Λος Άντζελες, όταν ένα αυτοκίνητο την προσπέρασε κάνοντας έναν επικίνδυνο ελιγμό. Η γυναίκα και ο άλλος οδηγός αντάλλαξαν άσεμνες χειρονομίες, μέχρι που το ένα από τα δύο άτομα που βρίσκονταν στο δεύτερο αυτοκίνητο πυροβόλησε προς το μέρος της και χτύπησε το αγόρι που καθόταν στο ειδικό καθισματάκι του.

«Τον τράβηξα και τον έβγαλα από το αυτοκίνητο και προσπάθησα να βάλω το χέρι μου στις πληγές του καλώντας το 911. επειδή έχασε πολύ αίμα», είπε η μητέρα στην εκπομπή “Good Morning America”.

Στον ιστότοπο https://www.aiden-reward.com συγκεντρώνονταν δωρεές για την οικογένεια του Άιντεν και προσφερόταν αμοιβή 500.000 δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία οδηγούσε στην σύλληψη αυτού που τον πυροβόλησε.

“Αν και οι συλλήψεις αυτές δεν θα απαλύνουν τον πόνο μιας μητέρας για την απώλεια αυτή, ελπίζω ότι θα φέρουν κάποια ηρεμία στην οικογένεια Λίος”, σημειώνει η αξιωματούχος της CHP Αμάντα Ρέι. Η CHP “θα συνεργαστεί με τον εισαγγελέα της κομητείας Όραντζ για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Άιντεν”, προσθέτει.

Exit mobile version