ΗΠΑ: Καθηγητής φέρεται να έκανε σεξ με πρώην μαθήτριά του

Καθηγητής από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι φέρεται να ανάγκασε μια πρώην μαθήτριά του να κάνει σεξ μαζί του σε μια ντουλάπα της τάξης, δήλωσαν οι Αρχές.

Ο Ντάνιελ Χιθ Νόρμεντ, 41 ετών, που δίδασκε σε γυμνάσιο του Τζούπιτερ για έξι χρόνια, συνελήφθη την Τρίτη για τη φερόμενη παράνομη σεξουαλική πράξη με 16χρονη πρώην μαθήτριά του, πριν από δύο χρόνια, όπως μετέδωσε το WPEC.

Η 18χρονη πλέον πρώην μαθήτρια του Νόρμεντ απευθύνθηκε στις Αρχές τον Μάρτιο και περιέγραψε λεπτομερώς έναν ανοιχτόχρωμο καναπέ μέσα στην υπερμεγέθη ντουλάπα της τάξης του, όπου ισχυρίζεται ότι την οδήγησε «από το χέρι» πριν από την υποτιθέμενη επίθεση, σύμφωνα με μια έκθεση σύλληψης που έλαβε ο σταθμός. Η 18χρονη πλέον φοιτήτρια κολεγίου, είπε ότι δέχθηκε τον εξαναγκασμό του Νόρμεντ, περίπου την ίδια εποχή που ο πρώην προπονητής μπάσκετ της ομάδας κοριτσιών επέτρεπε στις παίκτριες να αλλάζουν ρούχα μέσα στην τάξη του μετά το σχολείο.

Εκείνη την εποχή, ο Νόρμεντ είπε στο κορίτσι ότι ήταν διαφορετικό και ώριμο για την ηλικία του και της έβαλε καλούς βαθμούς για το τίποτα, αναφέρεται στην αναφορά σύλληψης.

Η μαθήτρια που είχε ανταλλάξει τηλέφωνα με τον Νόρμεντ κατά την αποφοίτησή της, επέστρεψε για να τον επισκεφθεί στο γυμνάσιο όταν ήταν στη 10η ή 11η τάξη για να τη βοηθήσει με τη γραφειοκρατία και να καθαρίσει την τάξη πριν η σχέση τους πάρει “φυσική τροπή” αναφέρεται στην αστυνομική έκθεση. “Θα την αγκάλιαζε, θα έτριβε τους ώμους και την πλάτη της, θα τη σήκωνε και θα τη στριφογύριζε ενώ τη φιλούσε στο μάγουλο. Το κορίτσι δεν ένιωθε κάτι γι’ αυτήν την τρυφερότητα και της άρεσε η προσοχή που λάμβανε”. Μετά ο Νόρμεντ άρχισε να της τρίβει τα στήθη και τα οπίσθια υποστηρίζοντας ότι την είχε ερωτευθεί. Άλλα έγινε πιο επιθετικός και παθιασμένος ενώ την έφερνε μέσα στην ντουλάπα της αίθουσας, ανέφερε η αστυνομία του Τζούπιτερ στα έγγραφα.

“Το θύμα μου είπε ότι ο Νόρμεντ τη χρησιμοποίησε και αντιλήφθηκε ότι ήταν λάθος να κάνουν σεξ στο σχολείο του. Υποστήριξε ότι σταμάτησε μονομιάς να μιλά στον Νόρμεντ και δεν ξανάκουσε γι’ αυτόν μετά τη σεξουαλική επίθεση” αναφέρει ο αστυνομικός στην έκθεση.

Ο Νόρμεντ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα και σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ενός μαθητή από μια αρχή, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο την Τετάρτη, ανέφερε η South Florida Sun-Sentinel.

Το σχολείο είχε διώξει τον Νόρμεντ ως προπονητή μπάσκετ της ομάδας κοριτσιών έπειτα από αναφορές ότι στεκόταν έξω από την πόρτα της τάξης του καθώς άλλαζαν οι παίκτριες, ανέφερε η εφημερίδα.

Ο Νόρμεντ, του οποίου η εγγύηση ορίστηκε στα 100.000 δολάρια, ζήτησε για δικηγόρο αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Παρέμενε υπό κράτηση έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τα αρχεία. Δικαστής έδωσε εντολή ο καθηγητής να μην έρχεται σε επαφή με οποιονδήποτε κάτω της ηλικίας των 18 και να μείνει μακριά από τις εγκαταστάσεις της σχολικής περιφέρειας της Κομητείας του Παλμ Μπιτς.

Ο διευθυντής του γυμνασίου είπε στους γονείς ότι ο Νόρμεντ έχει τοποθετηθεί σε θέση που δεν απαιτεί επαφή με μαθητές εκτός του σχολείου, μετά τις καταγγελίες, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ