ΗΠΑ: Χτύπησε θανάσιμα πεζό και συνέχισε να οδηγεί με το θύμα πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Ένας οδηγός χτύπησε θανάσιμα έναν 28χρονο άνδρα από το Μέριλαντ των ΗΠΑ τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/10) και αντί να σταματήσει συνέχισε να οδηγεί με το θύμα να βρίσκεται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.

Μάλιστα ο οδηγός κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας να ξεκολλάει το σώμα του θύματος από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του 3 χιλιόμετρα περίπου μακριά από το σημείο της σύγκρουσης, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Prince George δήλωσε πως οι αστυνομικοί βρήκαν τον Φράνκλιν Μέντεζ στην άκρη του δρόμου τραυματισμένο λίγο μετά τις 4 το πρωί.

τροχαίο ΗΠΑ
Πηγή:Prince George’s County Police

Αφού έλεγξαν τις κάμερες των σπιτιών της περιοχής ανακάλυψαν ότι ο οδηγός που χτύπησε τον Μέντεζ σταμάτησε, βγήκε από το αυτοκίνητό του και ξεκόλλησε τοτον άνδρα από το παρμπρίζ του, ανέφερε το Fox 5 DC.

Το θύμα ενεπλάκη σε μια άσχετη μικρή σύγκρουση 3 χιλιόμετρα μακριά, πριν χτυπηθεί από τον ύποπτο. Μετά το πρώτο ατύχημα, ο Μέντεζ χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο, εξήγησε η αστυνομία.

Αντί να σταματήσει, ο ύποπτος συνέχισε να οδηγεί με τον Μέντεζ να βρίσκεται στο παρμπρίζ του. Οδήγησε για 3 χιλιόμετρα με το θύμα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του, προτού σταματήσει για να τον απομακρύνει. Στη συνέχεια, ο ύποπτος επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με ταχύτητα, αφήνοντας το σώμα του Μέντεζ στην άκρη του δρόμου, δήλωσε η αστυνομία.

τροχαίο ΗΠΑ
Πηγή:Prince George’s County Police

Ο ύποπτος διέφυγε με ένα γκρι Honda Civic το οποίο έχει ένα μεγάλο λευκό αυτοκόλλητο στο πάνω μέρος του πίσω παραθύρου. Το αυτοκίνητο του υπόπτου θα έχει ζημιά στον μπροστινό δεξιό προφυλακτήρα, το φτερό και μια τρύπα στο παρμπρίζ, σημείωσε η αστυνομία, ενώ κάλεσε το κοινό να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για τον ύποπτο.

Ο θάνατος του Μέντεζ, ο οποίος καταγόταν από το New Carrollton, διαπιστώθηκε στο σημείο.

τροχαίο ΗΠΑ
Πηγή: Prince George’s County Police

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ