Η βασιλική οικογένεια δεν έχει «καμία εμπιστοσύνη πια» στον πρίγκιπα Χάρι – Ουρές για τα απομνημονεύματα του

Η βασιλική οικογένεια «δεν έχει καμία εμπιστοσύνη» στον πρίγκιπα Χάρι αφού έμαθε το περιεχόμενο των απομνημονευμάτων του και των συνεντεύξεων του στην τηλεόραση, λένε καλά τοποθετημένες πηγές στην Dailymail.

Νέα «βόμβα» από τον πρίγκιπα Χάρι: Αποκαλύπτει τα «εκρηκτικά» sms μεταξύ της Μέγκαν και της Κέιτ

Μετά τις… βόμβες που έριξε ο Δούκας του Σάσεξ αυτή την εβδομάδα, ο πατέρας και ο αδελφός του φέρονται να είναι εξαγριωμένοι.

Μιλώντας στον παρουσιαστή Tom Bradby του ITV News, ο Χάρι είπε ότι θα ήταν ανοιχτός στη συμφιλίωση και ακόμη και να επιστρέψει σε έναν μερικό βασιλικό ρόλο, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορούσε να έχει «ειλικρινείς» συνομιλίες με την οικογένειά του, οι οποίες θα έμεναν ιδιωτικές. «Δεν ξέρω αν θα παρακολουθήσουν αυτή τη [συνέντευξη] ή όχι, αλλά ό,τι έχουν να πουν σε μένα και ό,τι έχω να τους πω θα είναι ιδιωτικά, και ελπίζω να παραμείνει έτσι», είπε, σημειώνοντας ότι δεν θέλει «να διαρρεύσουν οι συζητήσεις».

Βρετανία: Δεν έσπασε τα… μηχανάκια της τηλεθέασης η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι

Τα σχόλια έχουν χαρακτηριστεί ειρωνικά, δεδομένου όλων των ιδιωτικών στιγμών που μοιράστηκε ο Χάρι στα απομνημονεύματά του, Spare, τα οποία είναι διαθέσιμα προς αγορά σήμερα. Σε ορισμένα βιβλιοπωλεία έχουν σχηματιστεί ουρές από όσους θέλουν να προμηθευτούν το βιβλίο.


Μια βασιλική πηγή είπε στην Mirror: «Η ειρωνεία είναι εκεί για να την δουν όλοι, εκτός από τον ίδιο τον Χάρι όπως φαίνεται. Υπήρχε πολύ λίγη (εμπιστοσύνη) πριν από αυτές τις τελευταίες σκηνές, αλλά δεν έχει απομείνει καθόλου εμπιστοσύνη για τον Χάρι πλέον στο Παλάτι».

Γίνεται κατανοητό ότι η βασιλική οικογένεια είναι απίθανο να σχολιάσει δημόσια οποιαδήποτε από τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ