HBO Max: Πότε αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη και την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Το HBO Max, το οποίο ανήκει στη WarnerMedia, είναι πλέον η ταχύτερα αναπτυσσόμενη streaming υπηρεσία στις ΗΠΑ. Από την κυκλοφορία του τον περασμένο Μάιο, οι ενεργοί χρήστες της υπηρεσίας αυξάνονται καθημερινά με πολύ γοργούς ρυθμούς.

Την περασμένη Πέμπτη, η Warner Bros ανακοίνωσε ότι όλες οι ταινίες της που έχουν προγραμματιστεί για το 2021 στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων τα πολυαναμενόμενα Matrix 4 και Dune, θα προβληθούν στο HBO Max, παράλληλα με την κυκλοφορία τους στους κινηματογράφους, προκειμένου να προσαρμοστούν στην πανδημία Covid-19.Μάλιστα οι ταινίες αυτές θα διατεθούν χωρίς έξτρα κόστος.

Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε το περιεχόμενο του HBO Max. Όμως σύντομα αυτό μπορεί να αλλάξει.

Ο Andy Forssell, ο οποίος είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της WarnerMedia, ανακοίνωσε στο πλαίσιο του WebSummit 2020 ότι η επέκταση του streaming υπηρεσίας σε όλον τον κόσμο μέσα στο 2021 αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρία. Βέβαια η επέκτασή του δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση καθώς υπάρχουν συμφωνίες με διάφορες υπηρεσίες στις χώρες της Ευρώπης προκειμένου να προβάλουν τα προγράμματα του.

Ωστόσο ο Andy Forsell ανέφερε πως από το δεύτερο μισό του 2021 θα ξεκινήσει η επέκταση του HBO Max σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, και μάλιστα με πολύ δυναμικό τρόπο. Το HBO Max κοστίζει 14,99 δολάρια τον μήνα και -εκτός από τις πρεμιέρες των κινηματογραφικών παραγωγών της Warner Bros.- προσφέρει στους χρήστες δεκάδες σειρές και ταινίες.

Original Σειρές και Ταινίες του HBO Max

Προγράμματα του HBO

Αποκλειστικότητες για streaming:

Exit mobile version