Γυναίκα μένει έγκυος κάθε χρόνο από το 2014 – «Στόχος να μην έχω περίοδο»

Μια μαμά από τη Φλόριντα, ονόματι Μάντισον Τσάβες, 25 ετών, περιμένει το πέμπτο της παιδί με τον σύζυγό της Τζος, ο οποίος είπε ότι αφήνει έγκυο κάθε χρόνο από το 2014.

«Όταν σε αφήνει έγκυο κάθε χρόνο, ώστε να μην έχεις να αντιμετωπίσεις ποτέ περίοδο», είπε η Τσάβες, στον λογαριασμό της @thechavezfamily στο TikTok, σε ένα βίντεο που έχει 2,7 εκατομμύρια προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο. Στο βίντεο, χορεύει με τα παιδιά της Kaden, Channing, Indie και Isla.

“10/10 προτείνουμε μπαχαχαχα”, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

@thechavezfamilyy 10/10 recommend bahahaha #chavezfamily #momsoftiktok #dadsoftiktok #pregnant #pregnancy #mama #pregnantlife #husbandsoftiktok #wivesoftiktok #momsbelike #pregnanttiktok #pregnant🤰#baby #momofmany #girllife #girlmom #boymom #toddlersoftiktok #family ♬ and my man thank you to my man latto casa di remix – CasaDi

Σύμφωνα με ένα άλλο απόσπασμα του TikTok, είναι έγκυος κάθε δεύτερη χρονιά από το 2014 και το πέμπτο της παιδί θα γεννηθεί το 2024. Η Τσάβες είχε δύο αποβολές, μια το 2018 και μια άλλη το 2019, ανέφερε η Daily Mail.

Οι σχολιαστές κάτω από το βίντεό της εντυπωσιάστηκαν από την ικανότητά της να διαχειρίζεται πολλά παιδιά σε σύντομο χρονικό διάστημα — με κάποιους να λένε ότι θα προτιμούσαν να έχουν περίοδο, παρά τόσα παιδιά.

«Θα προτιμούσα να έχω περίοδο αντί να είμαι έγκυος κάθε χρόνο», έγραψε μία γυναίκα ως σχόλιο. «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ευγνώμων για την περίοδό μου», είπε άλλη.

Άλλοι της έκαναν κομπλιμέντα για τη μεγάλη οικογένειά της. «Όμορφη οικογένεια», είπε κάποιος. «Εννοώ ότι αν αντέχεις οικονομικά, γιατί δεν θα κάνεις περισσότερα από αυτά τα χαριτωμένα παιδιά», είπε ένας άλλος.

@thechavezfamilyy 2025 too?! 😅 what years have YOU been pregnant? #chavezfamily #momsoftiktok #toddlersoftiktok #dadsoftiktok #babiesoftiktok #baby #pregnantlife #pregnant #pregnanttiktok #momcomedy #wivesoftiktok #mom #newborn #dad ♬ Mother – Meghan Trainor

Προφανώς, η Τσάβες δεν είναι η μόνη γυναίκα που μένει έγκυος κάθε χρόνο για να αποφύγει την περίοδό της.

Η infliencer Chantel Schnider ισχυρίζεται ότι έχει επινοήσει έναν ανορθόδοξο τρόπο για να αποφύγει την «άθλια» εμμηνόρροια με το να μείνει έγκυος σε κανονικές συνθήκες, ώστε να μην έχει καθόλου περίοδο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ