Φόνοι Στο Καμπαναριό: Απόψε στις 21:00 – Το ύποπτο ραντεβού εκτός της μονής

Η αστυνομική κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό” επιστρέφει απόψε στις 21:00 με το δεύτερο επεισόδιο και νέα στοιχεία έρχονται στο φως που… μπλέκουν ακόμα περισσότερο το μυστήριο του φόνου!

Η σύλληψη της Ηγουμένης Μαρίας (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) προκαλεί φόβο και αναστάτωση στις υπόλοιπες μοναχές, οι οποίες αρχίζουν ν’ αμφιβάλλουν για την αθωότητά της. Η αστυνομία πιέζει την Ηγουμένη να παραδεχτεί την ενοχή της, αλλά εκείνη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο φόνο. Φοβούμενη ενδεχόμενη καταδίκη της, αποφασίζει να πάρει τη μοίρα στα χέρια της και ξεκινά μυστική έρευνα με στόχο να εξιχνιάσει μόνη της τη δολοφονία.

Παράλληλα, Γρηγόρης Καραΐσκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) και Σταμάτης Τουφεξής (Κώστας Μαγκλάρας) ξεκινούν κι εκείνοι έρευνα για να μάθουν τί συνέβη στον Πέτρο. Εντωμεταξύ, Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) ανακαλύπτουν ένα νέο στοιχείο που αποδεικνύει ότι μία απ’ τις μοναχές έδωσε ψευδή κατάθεση. Τη νύχτα του φόνου βγήκε απ’ το κελί της κι είχε ένα ύποπτο ραντεβού εκτός της μονής.

Δείτε εδώ το trailer:

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Σε guest εμφάνιση θα δούμε απόψε την Τραϊάνα Ανανία στο ρόλο της Λέλας, τον Γιάννη Σοφολόγη στο ρόλο του νεαρού ιατροδικαστή και τον Γιώργο Μαυρίδη στον ρόλο του Τζίμη Πικάσο.

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Απόψε στις 21:00 στον Alpha!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ