Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκαν τα λείψανα του Μπράιαν Λόντρι

Το FBI επιβεβαίωσε ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο στη Φλόριντα την Τετάρτη, ανήκουν στον Μπράιαν Λόντρι, τον αρραβωνιαστικό  της Γκάμπι Πετίτο, η υπόθεση της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ.

Ο Λόντρι ήταν ο μοναδικός ύποπτος για τη δολοφονία της 22χρονης Γκάμπι, η οποία εξαφανίστηκε στη διάρκεια ταξιδιού με το αυτοκίνητο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Γκάμπι Πετίτο λείψανα Λόντρι

Σύμφωνα με το FBI, “σύγκριση των στοιχείων από την οδοντοστοιχία του Λόντρι επιβεβαίωσαν ότι τα λείψανα που εντοπίστηκαν, ανήκουν σ’ αυτόν”.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε ερημική περιοχή της Φλόριντα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, επικαλούμενο έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Γκάμπι Πετίτο Λόντρι λείψανα

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Σαρασότα κλήθηκε στο περιβαλλοντικό πάρκο Myakkahatchee Creek, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα για τον Λόντρι, είχε αναφέρει εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου.

Η Γκάμπι είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 26 Αυγούστου, ενώ η σορός της εντοπίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά σε κάμπινγκ στο δυτικό Γουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με ιατροδικαστή, ήταν θύμα στραγγαλισμού.

Από τότε ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μόνου προσώπου ενδιαφέροντος σχετικά με την υπόθεση, του Μπράιαν Λόντρι.

Γκάμπι Πετίτο Λόντρι λείψανα

Τα λείψανα του Λόντρι εντοπίστηκαν μέσα στο πάρκο Myakkahatchee Creek Environmental Park στο καταφύγιο, όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νορθ Πορτ. Οι γονείς του Λόντρι είχαν πει ότι ο γιος τους είχε φύγει για πεζοπορία στο καταφύγιο αυτό στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι τα λείψανα του Λόντρι βρέθηκαν νωρίς την Τετάρτη το πρωί μαζί με ένα σακίδιο και ένα σημειωματάριο που ανήκαν στον Λόντρι. Τα λείψανά του αποτελούνταν κυρίως από οστά έπειτα από εβδομάδες αποσύνθεσης και έκθεσης στην άγρια ζωή.

Γκάμπι Πετίτο Λόντρι λείψανα

Οι αρχές και οι ντόπιοι είπαν ότι ο Λόντρι θα δυσκολευόταν να επιβιώσει σε εχθρικές συνθήκες και πιθανόν τα φυσικά στοιχεία και η άγρια ζωή να προσέθεσαν στην αποσύνθεση του πτώματός του.

Γκάμπι Πετίτο Λόντρι λείψανα

Το ένταλμα σύλληψης για τον Μπράιαν Λόντρι για τον θάνατο της Γκάμπι Πετίτο

Υπενθυμίζεται πως το FBI είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του αρραβωνιαστικού της, τον οποίο η αστυνομία αναζητούσε σε σχέση με τον θάνατο της 22χρονης μπλόγκερ.

Το FBI σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκε ότι 23χρονος Μπράιαν Λόντρι έκανε χρήση της πιστωτικής της κάρτας της Πετίτο μετά την εξαφάνισή της.

Εις βάρος του 23χρονου Μπράιαν Λόντρι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αφού οι ένορκοι του περιφερειακού δικαστηρίου του Γουαϊόμινγκ τον έκριναν ένοχο για παράνομη χρήση της πιστωτικής κάρτας και του PIN της Πετίτο. Ωστόσο, δεν του είχε απαγγελθεί κατηγορία για τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα, το FBI, στο ένταλμα σύλληψης για τον Λόντρι ανέφερε “δόλια χρήση της πιστωτικής κάρτας της Γκάμπι Πετίτο” και “χρήση μη εξουσιοδοτημένης συσκευής πρόσβασης”.

“Παρότι αυτό το ένταλμα επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου να συλλάβουν τον κ.Λόντρι, το FBI και οι συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και τις συνθήκες της δολοφονίας της Πετίτο”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της έρευνας, ειδικός πράκτορας του FBI, Μάικλ Σνάιντερ.

Γκάμπι Πετίτο δολοφονία

Με βάση το κατηγορητήριο, ο Λόντρι είχε χρεώσει με τουλάχιστον 1.000 δολάρια την πιστωτική κάρτα της Πετίτο κατά το διάστημα της 30ής Αυγούστου με 1η Σεπτεμβρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ