Γκάμπι Πετίτο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατό της

Αιτία θανάτου της Γκάμπι Πετίτο είναι στραγγαλισμός, όπως απέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση. Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής ιατροδικαστής στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σχετικά με τον θάνατο της 22χρονης.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμενόταν σήμερα, ενώ όπως είπε ο αξιωματούχος, ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές εξετάσεις. “Τίποτα δεν είναι προφανές σε μια τέτοια υπόθεση” τόνισε ο Μπρεντ Μπλου κατά την ενημέρωση.

Γκάμπι Πετίτο

Όπως σημείωσε “σύμφωνα με τη νομοθεσία του Γουαϊόμινγκ, μόνο η αιτία και ο τρόπος θανάτου δημοσιοποιούνται” και γι’ αυτό δεν απάντησε σε αντίστοιχες ερωτήσεις ούτε αν το πτώμα ήταν θαμμένο ή εγκαταλελειμμένο στο έδαφος.

Όπως σημείωσε ο Μπρεντ Μπλου, δεν μπορούσαν να καθορίσουν ακριβώς την ημερομηνία θανάτου της Γκάμπι Πετίτο, αλλά πρόσθεσε ότι το πτώμα της ήταν εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης και της άγριας ζωή για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες στο εθνικό πάρκο Bridger-Teton του Γουαϊόμινγκ.

Η 22χρονη Γκάμπι Πετίτο εξαφανίστηκε σε ταξίδι με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι. Εντοπίστηκε νεκρή στις 19 Σεπτεμβρίου σε εθνικό πάρκο του Γουαϊόμινγκ, περίπου τρεις εβδομάδες αφού ο Λόντρι επέστρεψε σπίτι χωρίς αυτήν.

Γκάμπι Πετίτο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ