Γκάμπι Πετίτο: Λαχτάρα για σωσία του φυγά Μπράιαν Λόντρι – Η σύλληψη, τα τατουάζ και το… ξύρισμα

Στα χέρια πάνοπλων αστυνομικών βρέθηκε ένας αμέριμνος Νεοϋορκέζος που απολάμβανε μία απόδραση με τη σύντροφό του, στο Μονοπάτι των Απαλάχιων Όρεων, και έχει την ατυχία να μοιάζει εκπληκτικά με τον φυγά Μπράιαν Λόντρι, τον μοναδικό ύποπτο για τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο.

To ζευγάρι από την Ίθακα, πόλη στην κομητεία Τόμπκινς στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, βρισκόταν σε καταφύγιο στο Φοντάνα Βίλατζ, όταν ο Σέβεριν Μπέκγουιθ, αμέσως μετά το γεύμα, άνοιξε την πόρτα του δωματίου για να βρεθεί στο στόχαστρο όπλων δεκάδων αστυνομικών, που είχαν πληροφορίες ότι ο ύποπτος στην υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο βρισκόταν εκεί, σύμφωνα με το New Yorker.

Γκάμπι Πετίτο Μπράιαν Λόντρι

“Άνοιξα την πόρτα και είδα ένα σωρό ένοπλους τύπους που κρατούσαν ασπίδες με το σήμα των ομοσπονδιακών σερίφηδων να με σημαδεύουν στο κεφάλι” είπε ο Μπέκγουιθ. Οι αστυνομικοί πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον έκπληκτο πεζοπόρο και βοήθησαν τη σύντροφό του να ντυθεί.

Όπως εξήγησε ο Μπέκγουιθ, η εκπληκτική ομοιότητά του με τον Λόντρι, που ακόμη διαφεύγει της σύλληψης για τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο ήταν η αιτία που οι πληροφοριοδότες μπερδεύτηκαν και ανέφεραν ότι έχουν δει τον 23χρονο φυγά.

Γκάμπι Πετίτο Μπράιαν Λόντρι
Ο φυγάς Μπράιαν Λόντρι

Ο σωσίας του Λόντρι είπε στο “New Yorker” ότι ένας από τους πράκτορες άγγιξε το κεφάλι του και είπε πως ο φυγάς έχει “μία εγκοπή στο πάνω μέρος στο εσωτερικό του αυτιού ακριβώς όπως ο ίδιος”

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για το ζευγάρι που απολάμβανε το ταξίδι του από την Τζόρτζια στη Βιρτζίνια από το τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς είχε κλείσει το δωμάτιο με πιστωτική κάρτα μέσω ταυτότητας του Εμπάιρ Στέιτ, αφού η Γκάμπι Πετίτο προερχόταν από το Λονγκ Άιλαντ.

Μπράιαν Λόντρι σωσίας
Ο Σέβεριν Μπέκγουιθ

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για σωσία αφού ο Μπέκγουιθ δεν είχε τα τατουάζ του Λόντρι. Επίσης, τους έδειξε ταυτότητα που απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ο καταζητούμενος άνδρας.

Έπειτα από συμβουλή των αστυνομικών, ο Μπέκγουιθ ξυρίστηκε, αν και το μετάνιωσε γιατί, όπως είπε στο περιοδικό, “έχω μικρότερο πηγούνι από τον Λόντρι”.

Μπράιαν Λόντρι
Ο ύποπτος για τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο

Ο Μπέκγουιθ υποψιάζεται πως εργαζόμενος στη μαρίνα στη λίμνη Φοντάνα ενημέρωσε τις Αρχές και μάλιστα τους έδειξε και φωτογραφία του, την οποία αστυνομικός την παρουσίασε στον άνδρα κατά την αστυνομική έφοδο στο δωμάτιό του.

Η διοίκηση του καταφυγίου προσέφερε στον Μπέκγουιθ και τη σύντροφό του μία νύχτα δωρεάν διαμονής και πρωινό γεύμα. “Ήταν μπουφές, πήραμε όσα περισσότερα μπορούσαμε” τόνισε ο άτυχος άνδρας.

Μπράιαν Λόντρι σωσίας
Ο Σέβεριν Μπέκγουιθ “πλήρωσε” την ομοιότητά του με τον φυγά

Όμως και τον περασμένο μήνα, άλλος σωσίας του Λόντρι προκάλεσε αίσθηση στο TikTok. Ο άνδρας δημιούργησε λογαριασμό @notbrianlaundrie και σε βίντεο ζητούσε συμβουλές από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης πώς να μην υφίσταται επιθέσεις λόγω της ομοιότητάς του με τον φυγά.

Πηγή: NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ