Γκάμπι Πετίτο: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του αγνοούμενου πεζοπόρου που βρέθηκε κοντά στο πτώμα της

Σε αυτοκτονία αποδίδει η αστυνομία την αιτία θανάτου του αγνοούμενου πεζοπόρου, που το πτώμα του βρέθηκε στο Γουαϊόμινγκ κοντά στη σορό της Γκάμπι Πετίτο.

Ο Ρόμπερτ Λόουερι, πατέρας δύο παιδιών από το Χιούστον, αυτοκτόνησε αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με το Fox News.

Οι αρμόδιοι από το γραφείο του σερίφη στην Κομητεία Τέτον ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι η ομάδα εντοπισμού και διάσωσης βρήκε ένα πτώμα που ταίριαζε με την περιγραφή με τον Λόουερι, κοντά στο Μονοπάτι του Μαύρου Κάνιον στον Εθνικό Δρυμό του Μπρίτζερ Τέτον, όπου βρέθηκαν τα απομεινάρια της Γκάμπι Πετίτο στις 19 Σεπτεμβρίου.

Γκάμπι Πετίτο Γουαϊόμινγκ

“Η εκτεταμένη ειδησεογραφική κάλυψη της έρευνας για την Γκάμπι Πετίτο βνοήθησε να ερθει στο φως η υπόθεση του Λόουερι και κατέληξε δύο μέλη του κοινού να καλέσουν τις τοπικές Αρχές το περασμένο σαββατοκύριακο με νέες πληροφορίες για το πιθανό σημείο όπου είχε θεαθεί τελευταία φορά” τόνισαν οι αρμόδιοι σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο Λόουερι ήταν στο Μονοπάτι του Μαύρου Κάνιον. Ομάδα με εκπαιδευμένους σκύλους εντόπισε το πτώμα του Λόουερι σε μια απόκρημνη, δασώδη πλαγιά αφού 25 εθελοντές κάλυψαν μια απόσταση μεγαλύτερη από 75 μίλια στη διάρκεια της έρευνας. Ο άνδρας είχε μάι 12χρονη κόρη και έναν 15χρονο γιο.

Γκάμπι Πετίτο Ρόμπερτ Λόουερι

Ο Ρόμπερτο Λόουερι είχε εξαφανιστεί από τις 20 Αυγούστου στην περιοχή Τζάκσον Χολ. Η αδελφή του είχε ευχαριστήσει την ομάδα του σερίφη του Τέτον για τις προσπάθειες εντοπισμού του άνδρα.

Γκάμπι Πετίτο ΗΠΑ

Υπενθυμίζεται πως στο σημείο αυτό βρέθηκε νεκρή η 22χρονη Γκάμπι Πετίτο η οποία είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 27 Αυγούστου. Ο θάνατος της Πετίτο θεωρείται ανθρωποκτονία ενώ οι ιατροδικαστές δεν έχουν αναφέρει τον τρόπο θανάτου της, καθώς ο αρραβωνιαστικός της Μπράιαν Λόντρι που θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση και τον θάνατό της, διαφεύγει της σύλληψης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ