Φρικτή δολοφονία στη Νέα Υόρκη: Τέσσερις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι – «Ο ξάδελφός μου σκοτώνει την οικογένειά μου»

Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Η αστυνομία, που κλήθηκε στη συνοικία Far Rockaway τα ξημερώματα της Κυριακής, εντόπισε τα θύματα σε ένα σπίτι, το οποίο είχε πυρποληθεί, σύμφωνα με το BBC.

Ο ύποπτος μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, πριν πυροβοληθεί από έναν από τους τραυματίες ένστολους. Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε ενημέρωση που έγινε στο Νοσοκομείο Τζαμάικα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση στις 05:10 τοπική ώρα (10:10 GMT), όταν μια «νεαρή γυναίκα που τηλεφώνησε δήλωσε ότι ο ξάδελφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της».

Δύο αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και είδαν έναν άνδρα να βγαίνει έξω με αποσκευές. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μιλήσουν με τον άνδρα, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε τον έναν αστυνομικό στον λαιμό και το στήθος και τον δεύτερο στο κεφάλι. Ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να βγάλει το όπλο του και πυροβόλησε τον ύποπτο.

Όταν περισσότεροι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν ένα 11χρονο κορίτσι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Μετά την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σημείο, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εντόπισαν τα πτώματα άλλων τριών ατόμων μέσα στο σπίτι: ενός 12χρονου αγοριού, μιας 44χρονης γυναίκας και ενός 30χρονου άνδρα.

Μια 61χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Όπως εκτιμά η αστυνομία όλα τα θύματα πέθαναν λόγω των τραυμάτων από μαχαίρι. Σημειώνεται πως στο σημείο εντοπίστηκε ένα χασαπομάχαιρο.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης κατονόμασε τον ύποπτο ως τον 39χρονο Courtney Gordon, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία στο Μπρονξ. Την ώρα της επίθεσης επισκεπτόταν τα μέλη της οικογένειάς του στο Κουίνς.

Η αστυνομία είπε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το πρόσωπο που τηλεφώνησε στις αρχές ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ