Φρίκη στη Βραζιλία: Πατέρας σκότωσε τα 4 παιδιά του για να εκδικηθεί την γυναίκα του

Φρίκη προκαλεί η είδηση από την Βραζιλία όπου ένας πατέρας σκότωσε τα τέσσερα παιδιά του για να εκδικηθεί την μητέρα τους που τον εγκατέλειψε.

Τα άψυχα σώματα των θυμάτων – ηλικίας 3, 6, 8και 11 ετών – βρέθηκαν την Τρίτη στο σπίτι του υπόπτου στην Alvorada, στη νότια Βραζιλία.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 28χρονο David da Silva Lemos, σε ένα ξενοδοχείο την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o ίδιος είπε στην αστυνομία ότι έδωσε στα παιδιά «τσάι» για να τα ηρεμήσει, πριν τα πνίξει με ένα μαξιλάρι και τα μαχαιρώσει.

Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι με μαχαιριές όταν μέλη της οικογένειας κάλεσαν την αστυνομία. Η γιαγιά των θυμάτων πιστεύει ότι σκότωσε τα μικρά για να «εκδικηθεί» τη μητέρα τους, με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα.

«Είχε ήδη επιτεθεί στην κόρη μου. Η σχέση τους είχε τελειώσει οριστικά, αλλά το έκανε για να φτάσει στην κόρη μου -είμαι σίγουρη γι’ αυτό- με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Είναι δειλός» είπε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στον δράστη είχε απαγορευτεί να πλησιάζει την 24χρονη γυναίκα. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 χρόνια, αλλά χώρισε όταν ο δράστης επιτέθηκε στη σύντροφό του τον Σεπτέμβριο.

Η 24χρονη είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και είχαν βγει περιοριστικά μέτρα εναντίον του δράστη. Όπως δήλωσαν οι συγγενείς, τα παιδιά όταν δολοφονήθηκαν έμεναν με τον πατέρα τους και επρόκειτο να επιστρέψουν στη μητέρα τους τις επόμενες ημέρες.

Τέλος σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του λίγο πριν δολοφονήσει τα παιδιά τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ