Φρίκη: 22χρονη βρέθηκε νεκρή σε δίκτυο άρδευσης – Βίντεο δείχνει τον αρραβωνιαστικό της να την βάζει αιμόφυρτη σε αυτοκίνητο

Το πτώμα της 22χρονης Τζούλια Τσεκετίν, η οποία εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο με τον πρώην φίλο της Φιλίππο Τουρρέτα, εντοπίστηκε από πυροσβέστες σε δίκτυο άρδευσης της βορειοανατολικής Ιταλίας, κοντά σε λίμνη, έξω από την πόλη Πορντενόνε.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί εδώ και μια εβδομάδα, δύο μόλις ημέρες πριν πάρει το πανεπιστημιακό πτυχίο της.

Οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στον αρραβωνιαστικό της, Φιλίππο Τουρρέττα, ο οποίος φέρεται να ζήλευε τον δυναμικό και δημιουργικό χαρακτήρα της.

Ο Τζίνο, ο πατέρας της κοπέλας, από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει για τον αρραβωνιαστικό της πως ο ίδιος «δεν είχε δεχτεί το τέλος της σχέσης. Οι γονείς του Φιλίππου μου είπαν ότι τις τελευταίες μέρες το αγόρι μόλις και μετά βίας έτρωγε και ήταν πολύ πεσμένο. Φοβάμαι ότι αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την εξαφάνιση και με τρομάζει πολύ».

Χθες Παρασκευή, έγινε γνωστό ότι οι καραμπινιέροι έχουν στα χέρια τους βίντεο, στο οποίο ο Τουρρέττα χειροδικεί κατά της άτυχης Τζούλια, και στην συνέχεια την τραβά μέσα στο αυτοκίνητό του, αιμόφυρτη.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι, σε βάρος του, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ.

Η πινακίδα του αυτοκινήτου του, φέρεται να καταγράφηκε από κάμερες στο ανατολικό Τιρόλο, στην Αυστρία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ