Έξαλλες οι Γαλλίδες WAGS

Έξαλλες οι Γαλλίδες WAGS

Γιατί οι παίκτες της εθνικής Γαλλίας δεν ήθελαν από την αρχή του τουρνουά μαζί τους τις γυναίκες τους;

Όταν έφευγαν οι σύζυγοι με προορισμό το Ρίο, γέμισαν με selfies τα… μέσα κοινωνικά δικτύωσης. Τώρα ήταν η σειρά τους και το Twitter πήρε φωτιά μέσα από το αεροπλάνο από τις Γαλλίδες WAGS που πέταξαν τελικά για το Ρίο.

Με πρώτη την κυρία Λουντιβίν Σανιά, σύζυγο του Μπακαρί Σανιά, έγινε ο μεγάλος χαμός μέσα στο αεροπλάνο, αλλά ο μεγαλύτερος έγινε όταν έφτασαν στο Ρίο και στο ξενοδοχείο που τους είχε κλείσει η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Τα κουτσομπολιά λένε ότι οι παίκτες της εθνικής Γαλλίας δεν ήθελαν από την αρχή του τουρνουά μαζί τους τις γυναίκες τους για δύο λόγους: ο πρώτος είχε να κάνει με το γούρι (στο προηγούμενο Μουντιάλ της… ντροπής είχαν ταξιδέψει μαζί με την ομάδα) και ο δεύτερος ότι λόγω των γεγονότων της Νοτίου Αφρικής τα απόνερα του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου είχαν και δύο… διαζύγια!

Μετά τις δύο πρώτες νίκες στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, οι κυρίες των… κυρίων δεν κρατιόντουσαν με τίποτα και αναχώρησαν με προορισμό την Κόπα Καμπάνα! Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο και επικράτησε αναστάτωση την παραμονή του αγώνα με το Εκουαδόρ, καθώς οι Γαλλίδες WAGS δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένες με το ξενοδοχείο τους και απαίτησαν ξενοδοχείο πέντε αστέρων για να… αποθέσουν τις αποσκευές τους.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Canal+ ενεργοποιήθηκε αμέσως η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και έγινε η μετακόμιση σε πεντάστερο ξενοδοχείο και μάλιστα παραλιακό για την άνετη διαμονή των συζύγων των Γάλλων ποδοσφαιριστών από τις οποίες ξεχωρίζει με διαφορά η κυρία Σανιά (φωτό) που είναι και ακριβοπληρωμένο μοντέλο. Το 25χρονο μανεκέν είναι μαζί με τον νεοαποκτηθέντα άσο της Σίτι από τα 14 χρόνια της όταν εκείνος ξεκινούσε την καριέρα του στην Οσέρ. Οι πληροφορίες μάλιστα μιλούν για… φλογερή σχέση.

«Δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον και οι μέρες του Μουντιάλ είναι ένα θέμα. Ο Μπακαρί κάνει σε εμένα το πρώτο τηλέφωνο όταν ξυπνάει και τώρα στη Βραζιλία και το τελευταίο όταν πέφτει για ύπνο» δήλωσε πρόσφατα στη γαλλική εφημερίδα «Parisien» προσθέτοντας ταυτόχρονα και την αισιοδοξία της για μεγάλη πορεία της Γαλλίας σε αυτό το Μουντιάλ. «Μου έχει κάνει εντύπωση ότι ο Μπακαρί μου μιλάει συνέχεια για την καταπληκτική ατμόσφαιρα μέσα στα αποδυτήρια και πόσο πολύ απολαμβάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές είτε είναι βασικοί είτε όχι τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε ακόμα η πανέμορφη Λουντιβίν.

 

Πηγή: sentragoal.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Οι τρελοί πανηγυρισμοί των διεθνών στο πούλμαν-Ο Σάμαρης δίνει το ρυθμό-Δείτε τα γκολ

«Ελληνικό έπος στη Βραζιλία…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ