Ερντογάν: Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις του – Η σύσταση των γιατρών του και η ανησυχία για την υγεία του

Η προεκλογική εκστρατεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται να επηρεάζεται σημαντικά από την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Τούρκος Πρόεδρος ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις για σήμερα έπειτα από υπόδειξη των γιατρών του.

Ανησυχία για την υγεία του Ερντογάν: Κατέρρευσε την ώρα live μετάδοσης – Τι είπε όταν εμφανίστηκε ξανά

Απομένουν λιγότερες από 20 ημέρες για τις εκλογές της 14ης Μαΐου και σίγουρα είναι μεγάλο πλήγμα στον σχεδιασμό του κόμματός του.

«Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι ύστερα από σύσταση των γιατρών μου», ανέφερε ο Ερντογάν, 69 ετών, στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αργά χθες, ο Ερντογάν ολοκλήρωσε νωρίτερα από το προγραμματισμένο μια τηλεοπτική του συνέντευξη κατά την οποία δήλωσε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω στομαχικών διαταραχών.

Δείτε το βίντεο με την αδιαθεσία του Ερντογάν

Το ευχαριστώ από τον Ερντογάν

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου.

Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε μαζί με τα αδέρφια μου από το Kırıkkale, το Yozgat και το Sivas σήμερα.

Ο Αντιπρόεδρος Fuat Oktay θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις σε Kırıkkale, Yozgat και Sivas για να μας εκπροσωπήσει.

Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο.

Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και απόλαυση.

Ερντογάν: Είμαι καλά, απλά κρυολόγησα και είχα πρόβλημα στο στομάχι

Στην επανεμφάνισή του ο Ερντογάν είπε: «Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά σκέφτηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί.

Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ