Πύρρος Δήμας: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Πύρρου Δήμα και του συγγραφέα Νίκου Ευσταθίου “Πύρρος, με το μικρό μου όνομα”, βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Όταν τα λέω, αναρωτιέμαι αν τα έχω ζήσει εγώ όλα αυτά, δεν είναι ανάγκη να τα διαβάσω. Είναι για εμένα τέσσερις ζωές. Η ζωή στην Αλβανία, τα παιδικά μου χρόνια με την γιαγιά και τους γονείς μου με τις δυσκολίες εκεί. Είναι το κομμάτι αθλητισμός με τις τέσσερις Ολυμπιάδες, είναι τα τέσσερα παιδιά, είναι πολλά“, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Ολυμπιονίκης.

Ερωτηθείς για το γεγονός, πως κάποτε κάπνιζε έως και τέσσερα πακέτα την ημέρα, καθώς και το πώς έκοψε το κάπνισμα, ο Πύρρος Δήμας είπε: “Δυστυχώς έκανα και αυτό το λάθος στη ζωή μου. Έκανα ένα άθλημα το οποίο είναι στατικό, δύναμη στιγμής και ευτυχώς βρήκα γρήγορα τη δύναμη να το κόψω νωρίς. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά και λες στην μεγάλη σου κόρη “αγάπη μου έλα να σε αγκαλιάσω” και σου λέει “μπαμπά βρωμάς” εκεί χτυπάει το πρώτο καμπανάκι. Έρχεται το δεύτερο παιδί, το ίδιο και με το τρίτο είχε γίνει τότε ολόκληρη ιστορία. Εγώ αισθανόμουν άσχημα πρώτα απ’ όλα και θυμάμαι πως πήγαινα σε εκδηλώσεις, σε σχολεία, προσπαθούσα να βρω μια γωνία και αισθανόμουν σαν παράσιτο“.

Όταν ερωτήθηκε για την νυν σύντροφό του Αφροδίτη Σκαφίδα και το Survivor, ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει, “Ουδέν σχόλιο“, αναφέροντας: “Δεν αισθάνομαι άβολα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν έχω κανένα θέμα με την προσωπική μου ζωή, απλά ποτέ δεν ήμουν ούτε celebrity ούτε πουλάω cd ούτε κόβω εισιτήρια“.

Τέλος εξήγησε πως η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν μπήκε στο βιβλίο, καθώς η σχέση τους είναι πρόσφατη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ