Μαρίλια Μητρούση: Αρνήθηκε να μιλήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Ζαΐρη “Σκάλες Μνήμης”, βρέθηκε η Μαρίλια Μητρούση. Εκεί οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο είχε φιλική σχέση, ενώ φήμες τους ήθελαν και ζευγάρι για κάποιο διάστημα.

«Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, να είστε καλά, αυτό έχω να πω εγώ» είπε αρχικά η ηθοποιός, αρνούμενη να απαντήσει στις ερωτήσεις. Μάλιστα όταν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί επανέλαβαν την ερώτησή τους, η ηθοποιός απέφυγε και πάλι να απαντήσει λέγοντας: «Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης», σημειώνοντας πως δεν θα τοποθετηθεί καθόλου για τον συγκεκριμένο θέμα.

Στην συνέντευξη παρενέβη ο πατέρας της Μαρίλιας και γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος χιουμοριστικά είπε: «Τι κάνετε εδώ με το παιδί μου; Τι κάνετε με το παιδί μου;».

Ο ίδιος ερωτηθείς για τον Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε πως δεν γνωρίζει τον ευρωβουλευτή και πως δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί, λέγοντας πως η υπόθεση θα κριθεί από την δικαιοσύνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ