Έριξε «βόμβα» ο «νέος Νοστράδαμος» – Προβλέπει ότι αύριο αρχίζει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ένας Ινδός αστρολόγος γνωστός ως «Νέος Νοστράδαμος» προέβλεψε την ημερομηνία έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Συγκριμένα, ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου 2024, δηλαδή αύριο.

Ο Kushal Kumar έκανε δηλώσεις στην Daily Star, επαναλαμβάνοντας μια πρόβλεψη που είχε κάνει τον Μάιο μετά τον θάνατο του Ιρανού Προέδρου Ebrahim Raisi σε συντριβή ελικοπτέρου, «ΤΩΡΑ, η Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, έχει τον ισχυρότερο πλανητικό ερεθισμό για να πυροδοτήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Πού βασίζει την πρόβλεψή του ο “Νέος Νοστράδαμος”

Την Πέμπτη, ο Kumar απαρίθμησε μια σειρά από τρέχοντα, ανησυχητικά γεγονότα που δικαιολογούν τον ισχυρισμό του σε άλλη ανάρτηση στο Medium.

Σύμφωνα με την ΝY Post, πρώτον, ο Kumar επικαλέστηκε μια πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση που στόχευσε και σκότωσε εννέα Ινδούς προσκυνητές στα Ιμαλάια ενώ τραυμάτισε άλλους 33.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πυρά στη Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, όταν στρατεύματα από τον βορρά εισέβαλαν στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη την Κυριακή.

Τρίτον, ο Kumar ανέφερε ότι η σύγκρουση στο Ισραήλ έχει κλιμακωθεί καθώς οι δυνάμεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο εκτόξευσανπρόσφατα πυραύλους ως αντίποινα για το θάνατο ενός διοικητή.

Νοστράδαμος

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι σε μία κίνηση που θυμίζει ανατριχιαστικά την Κρίση των Πυραύλων της Κούβας, η Ρωσία στέλνει πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένου ενός πυρηνικού υποβρυχίου, στην Αβάνα.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Κίνα πραγματοποιεί ασκήσεις πολέμου κοντά στις ακτές της Ταϊβάν, ανησυχώντας τους Αμερικανούς αξιωματούχους.

«Παρακολουθήστε το σενάριο πολέμου που αναπτύσσεται σε εστίες ανά τον κόσμο καθώς περνούν οι μέρες», έγραψε ο Kumar.

Η δεύτερη ημερομηνία για την ημέρα της κρίσεως

Πρόσθεσε ότι η 29η Ιουνίου μπορεί επίσης να είναι η ημέρα της κρίσεως (doomsday). Ο «μαϊμού» Νοστράδαμος είχε κάνει παρόμοια πρόβλεψη για την 10η Ιουνίου, η οποία δεν επαληθεύτηκε.

Πάντως, ακόμα κι αν ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν ξεσπάσει σε λίγες μέρες – που προφανώς δεν θα γίνει- αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι υπάρχει σοβαρή ανησυχία για όσα συμβαίνουν.

Ο Οργανισμός Συνθήκης Βορείου Ατλαντικού προειδοποίησε πριν από λίγους μήνες ότι ένας πόλεμος με τη Ρωσία τα επόμενα 20 χρόνια μπορεί να είναι αναπόφευκτος.

Το ρολόι της Αποκάλυψης

Το Ρολόι της Αποκάλυψης, μια αναπαράσταση του πόσο κοντά βρίσκεται ο πλανήτης στον πυρηνικό πόλεμο, ρυθμίστηκε επίσης στην πιο κοντινή του απόσταση προς τα μεσάνυχτα – 90 δευτερόλεπτα μακριά – για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο “νέος Νοστράδαμος” Kushal Kumar

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ