Έλον Μασκ: Η απάντησή του στις προβλέψεις του Μενβέντεφ

Με μια λέξη «τον έστειλε», ο πρόεδρος της Tesla, τον αντιπρόεδρο του Συμβουλιου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος έκανε δέκα βαρύγδουπες προβλέψεις, μία εκ των οποίων αφορούσε και τον Έλον Μασκ.

Έλον Μασκ: Πλαστικός χειρουργός «τσαλακώνει» την εικόνα του – Πόσα έχει ξοδέψει σε αισθητικές επεμβάσεις

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πρόβλεψε πως θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα η Καλιφόρνια και το Τέξας να γίνουν ανεξάρτητες πολιτείες.  Μάλιστα το Τέξας και το Μεξικό θα σχηματίσουν ένα συμμαχικό κράτος. Ο Έλον Μασκ θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές σε μια σειρά από πολιτείες  μετά τον Εμφύλιο, προέβλεψε ο Ρώσος πολιτικός, ο οποίος ανάρτησε τις προβλέψεις του στο Twitter.

Το αιχμηρό tweet του Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ αντέδρασε στο tweet του πρώην Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στο οποίο προέβλεψε ότι οι ΗΠΑ θα διασπαστούν και ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter θα γίνει πρόεδρος σε ένα από τα απομεινάρια πολιτειών, αποκαλώντας τις προβλέψεις «παράλογες».

Twitter: Αφαιρέθηκε με εντολή του Έλον Μασκ μία λειτουργία πρόληψης αυτοκτονιών – «Είναι υπό ανανέωση» 

Συγκεκριμένα, το σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρει «Αυτές είναι σίγουρα οι πιο παράλογες προβλέψεις που έχω ακούσει ποτέ, ενώ δείχνουν επίσης εκπληκτική έλλειψη επίγνωσης της προόδου της τεχνητής νοημοσύνης και της βιώσιμης ενέργειας.»

 

Έλον Μασκ: Η «αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά» του τρομάζει το Βερολίνο – «Η ΕΕ να παρακολουθεί το Twitter»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ