Χαϊδάρι: Παράνομο παρκάρισμα από το… εξωτερικό – Αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες πάνω στο πεζοδρόμιο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Άλλο ένα παρκάρισμα ντροπής, αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που έφτασε στο enikos.gr από οργισμένο αναγνώστη.

Χαλάνδρι: Πάρκαρε την τζιπάρα στο πεζοδρόμιο κι «έκλεισε» την είσοδο σε παρκάκι – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ο απερίσκεπτος οδηγός πάρκαρε το πολυτελές αυτοκίνητό του πάνω σε πεζοδρόμιο, εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών οι οποίοι αναγκάζονται να κατεβαίνουν στον δρόμο.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στην οδό Δωδεκανήσου. Ενδιαφέρον έχει σύμφωνα με τον αναγνώστη το γεγονός ότι το αυτοκίνητο φέρει ξένες πινακίδες και μάλιστα από το Βέλγιο.

Χριστουγεννιάτικα παρκαρίσματα χωρίς ντροπή στη Νίκαια: Έκλεισαν ολόκληρη γωνία σε πεζοδρόμιο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Παρκάρισμα 2 σε 1 στο Αιγάλεω – Πάνω σε πεζοδρόμιο και ράμπα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ