Παρκάρισμα 2 σε 1 στο Αιγάλεω – Πάνω σε πεζοδρόμιο και ράμπα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Οργή προκαλούν οι εικόνες που φτάνουν καθημερινά στο enikos.gr από οργισμένους αναγνώστες για ασυνείδητους οδηγούς που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους όπου βρουν, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που προκαλούν.

Νέο παρκάρισμα ντροπής: Οδηγός «έκλεισε» την ράμπα αναπήρων στον Κορυδαλλό – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αναγνώστης του enikos.gr, κατέγραψε ακόμη ένα παρκάρισμα ντροπής. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ένας οδηγός αποφάσισε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο, σε σημείο μάλιστα που έχει ράμπα αναπήρων, εμποδίζοντας τη διέλευση των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το Αιγάλεω και συγκεκριμένα στη συμβολή της Θηβών με την Κολοκοτρώνη.

Παρκάρισμα ντροπής στο Αιγάλεω: Οδηγός «έκλεισε» την ράμπα αναπήρων και εξαφανίστηκε – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Το παρκάρισμα σε πεζοδρόμια πάει… «σύννεφο» – Εικόνες ντροπής από αναγνώστες

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ