Το παρκάρισμα σε πεζοδρόμια πάει… «σύννεφο» – Εικόνες ντροπής από αναγνώστες

Το παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμιο είναι τόσο σύνηθες στη χώρα μας που σχεδόν δεν κάνει πλέον… ούτε εντύπωση.

Παρκάρισμα 2 σε 1 στην πλατεία Αμερικής: Έκλεισε και το πεζοδρόμιο και την ράμπα αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Απερίσκεπτοι οδηγοί παρκάρουν χωρίς δεύτερη σκέψη τα αυτοκίνητά τους πάνω σε πεζοδρόμια «κλείνοντας» την διέλευση στους πεζούς, οι οποίοι αναγκάζονται να περπατούν στον δρόμο. Καθημερινά φτάνουν στο enikos.gr δεκάδες φωτογραφίες από αναγνώστες που δηλώνουν την οργή τους.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την οδό Ευξείνου Πόντου στη Νέα Σμύρνη.

Παρκάρισμα για βραβείο ανευθυνότητας: Έπιασε με το όχημα του τρεις θέσεις στάθμευσης – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Άλλο ένα παρκάρισμα ντροπής – Φωτογραφία αναγνώστη από τη Νίκαια

Ανάλογες εικόνες και στην Γκράβα, όπου ένα αυτοκίνητο έχει παρκάρει στον πεζόδρομο, ακριβώς μπροστά από την είσοδο του σχολείου.

Επιστρέφουν οι βυθιζόμενες μπάρες στον Δήμο Αθηναίων

Μπλόκο στα αυτοκίνητα που θα επιχειρούν να εισέρχονται και να παρκάρουν σε πεζόδρομους της Αθήνας θα βάλει ο Δήμος Αθηναίων, αφού ανάμεσα στα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων και των επαγγελματιών είναι και η επιστροφή των βυθιζόμενων μπαρών.

Πρόκειται για ένα από τα συνολικά 8 ψηφιακά έργα ύψους 19,8 εκατομμύρια ευρώ που ενέκρινε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του προγράμματος “Έξυπνες Πόλεις” και θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης Οχημάτων και Αστυνόμευσης στο Εμπορικό Τρίγωνο και σε πεζόδρομους της Αθήνας

Το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση και λειτουργία ολοκληρωμένου συστήματος Ελεγχόμενης Πρόσβασης Οχημάτων σε πεζόδρομους του Δήμου Αθηναίων με συστήματα βυθιζόμενων μπαρών, συστήματα αναγνώρισης πινακίδων, ηλεκτρονικές πινακίδες ενημέρωσης κοινού και τα απαραίτητα λογισμικά επιτήρησης και διαχείρισης των περιοχών ελεγχόμενης πρόσβασης.

Στείλτε μας βίντεο ή φωτογραφία

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ