Απατούσε την 31χρονη σύζυγό του με μια… 70χρονη – Η αντίδρασή της όταν βρήκε γυμνές φωτογραφίες της ηλικιωμένης ερωμένης – ΦΩΤΟ

Μια σχεδιάστρια μόδας επιτέθηκε με ψαλίδι και τραυμάτισε τον σύζυγό της στο πρόσωπο γιατί ανακάλυψε ότι την απατούσε με μια 70χρονη!

Η 31χρονη Charlotte Laudat, επιτέθηκε στον σύζυγό της Simon, μόλις ανακάλυψε τις γυμνές φωτογραφίες μιας 70χρονης στο κινητό του. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, επιτέθηκε με ψαλίδι που είχε στην τσέπη της και κατάφερε οχτώ χτυπήματα στο πρόσωπό του, φωνάζοντας “Θα πεθάνεις απόψε”.

Ο 40χρονος φοβούμενος για τη ζωή του πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματός τους, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, για να γλιτώσει από την εξοργισμένη γυναίκα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016.

Μόλις ανακάλυψε τις φωτογραφίες της ηλικιωμένης γυναίκας, πίστεψε ότι πρόκειται για φάρσα, αλλά όταν ο Simon παραδέχθηκε ότι είχαν σχέση, η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού.

“Θα υποφέρεις, πρόκειται να πεθάνεις απόψε” επαναλάμβανε η γυναίκα.

“Έπρεπε να ξεφύγω, απειλούσε τη ζωή μου” δήλωσε στο δικαστήριο ο σύζυγός για την απόφασή του να πηδήξει από το παράθυρο και να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες.

Η Laudat, σχεδιάζει ρούχα για παιδιά και δήλωσε ένοχη για την επίθεση στο δικαστήριο. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται μέχρι τον Απρίλιο και αντιμετωπίζει ακόμα και φυλάκιση. Μάλιστα, η 31χρονη είναι έγκυος, χωρίς να διευκρινιστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.